Herrjun: Tävlingsmatch kavl till jun.allsv
2-3
 (0-1)
Stala IF

Betydligt bättre

Torsdagens match, denna gång mot IK Oddevold, startade Stalas juniorer betydligt bättre och under första halvlek fanns det ett dominerande lag på planen och det var de gulsvartrandiga killarna.

Redan efter 9 minuter springer Oscar sig fri på högerkanten och slår in till mittebn där Rickard sätter 0-1.

Under resten av halvleken hade vi bud och lägen på betydligt fler mål och det borde nog ha stått betydligt mer till oss i halvtidsvilan.

Efter 5 minuter i andra halvlek blir Johan fri med målvakten och han ser sig tvungen att fälla Johan och det blir en helt korrekt dömd straff. Straffen sätter Hellohf säkert och vi leder nu med 2 mål.

Spelet är nu betydligt jämnare och efter 20 minuter i andra halvlek får IK Oddevold en hörna där vi inte markerar spelarna riktigt och de nickar in 1-2. Ungefär 5 minuter senar får vi inte stopp på Oddevold och de får kvittera till 2-2.

När så strax därefter Johan får boll och löper ner på högerkanten och slår i mitten där Rickard föser in bollen i mål och leder vi med härliga 2-3.

Efter detta kan man väl säga att det är en viljornas kamp på planen där vi framförallt fokuserar på det deffensiva spelet. Absolut inget skönlir från något holl på slutet men det är härligt när slutsignalen låter och vi står som SEGRARE.