Herrjun: Tävlingsmatch kavl till jun.allsv
 (0-2)

Vaknade i andra halvlek

Tisdagen den 16 oktober började kvalet till juniorallsvenskan, dit vi valt att anmäla oss.

Kvalet kommer att bestå av en intensiv vecka med hela 3 matcher och vi startade med att möta Herrestad på hemmaplanen.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att vi nog trodde att vi underskattade våra motståndare i första halvlek och jobbade inte riktigt som vi skulle. Vi gjorde också för enkla misstag och spelade alldeles för komplicerat och gästerna ledde i halvlek med 2 mål.

I andra halvlek kommer ett nytt lag ut och nu ser det betydligt bättre ut och nu finns det en helt annan glöd hos spelarna och när vi redan efter 5 minuter gör mål genom att Mattsson med huvudet och hela kroppen kämpade in bollen efter en skottretur ifrån Amar.

Spelet är nu jämnare med ett visst övertag från oss och vi har en del chanser men tyvärr slutar resultatet med förlust 1-2.