IK Oddevold

Vi ledde men orken tog slut

Onsdagen den 20 juni var det dags för semifinal i Junior DM, mot IK Oddevold.

En kul grej, då vi normalt inte spelar alla juniorer tillsammans och några av spelarna fick testa nya positioner.

Matchen är jämn och trots att det är Oddevold som i halvlek leder med ett mål känns det absolut inte som någon omöjlighet att utjämna.

När vi så i början av andra halvlek har en väldigt stark period där vi "ångar på" gör vi också två stycken mål. Det första kommer till genom att Pontus löper fri och slår på målvakten som lämnar retur till vänster och där är Filip påpassligt och slår in till 1-1. Kort därefter slår Filip bollen till Pontus som klackar in 2-1.

Allt eftersom matchen lider blir våra motståndare en storlek för stora, där de är duktiga på fasta situtationer, där de gör 2 mål och därefter orkar vi inte hålla emot och matchen slutar med en förlust på 2-4.

Ändå starkt av en liten förening i dagens läge att kunna ställa upp med en juniorlag och när vi kan jämföra oss med de bästa i Bohuslän känns det ändå riktigt härligt - Bra jobbat killar!