1-3
 (1-2)
 2012-09-30

GRATTIS-Seriesegrare för tredje året i rad

Idag åkte vi åter upp till Åmål för att möta IF Viken igen, denna gång i div 4. Tur med vädret idag och solen sken på oss. Två stjärnor i målet idag som ställde upp när ordinarie jobbar. Tack Cecilia och Irre för detta, det gjorde ni bra.
Stackars Mia blev tyvärr knäskadad på uppvärmningen och fick vara pep på bänken istället- hoppas det går bra nu.

Matchen börja så där med chanser åt båda håll och efter 19 min spel tog Viken ledningen. GS var väl inte riktigt vakna men efter en halvtimma kom de igång. De ryckte upp sig och satte press på Viken och efter 35 drev Elin från kanten in och satte 1-1.
Efter några minuter slår Elin ett inspel fram till Lina som kommer från andra stolpen och som hon slår snett inåt bakåt till Millan som snyggt nickar bollen i mål. Skönt med ledning i halvlek. Cecilia som stod första fick göra några fina räddningar och skötte sig bra i målet.

Byte av målvakt i andra och nu var det Irre som ställde sig mellan stolparna. Även hon gjorde detta bra och fick göra några fina räddningar. Andra började tjejerna mycket bättre med bra spel och press på Viken. Man märkte efter ett tag att orken inte riktigt var med, några hade ju tunga ben efter gårdagens match men de kämpade på. Efter kvarten kom en hörna som Elin slår fram till Cecilia som nickar lite bakåt till en helt fri Ellen som snyggt lägger bollen i mål. Ellen var riktigt bra idag och får en extra stjärna. Det var väldigt många offside avblåsningar på en snabb tjej och till slut tröttna Elin som protestera till sig ett gult kort idag:-). Lina sprang som vanligt otroligt mycket.
Nu var den sista matchen för säsongen spelad även för div 4 och även här väntar nu en vila med lite kul avbrott för trevliga aktiviteter. Riktigt kul att följa tjejerna och deras fina utveckling. Ni har gjort detta jättebra och tog hem seriesegern för tredje året i rad.