(0-0)

Vinst i revanschen.......

På ett blåsigt Ängö Schakt arena står G/S beredda för revansch mot HAIF som besegrade oss stort på deras hemmaplan.
Det var lite svajigt i början, lite tjong men en av tjongarna går på Mias fot och hon får en dunderträff, dock över ribban.
Efter 15 min var vi lite ur fokus på backlinjen och HAIF får en stolpträff och som sen rullar på linjen och går till hörna. Hörnan blev farlig och ytterligare en träff, denna gång i ribban.
Tjejer nu var det lite farligt, sen blir det en ganska "död" period tills den 27 minuten då Lundin får till en najs nick, deras "rosa" goalkeeper räddar! Inte bra...
I 35 min har HAIF ett bra läge för att ta ledningen men vår "black" goalkeeper (som vi hoppas gör fler matcher med oss) gör en kanonräddning. Gôtt tjejen! Vi säger första halvlek= JÄMN

I andra halvlek börjar det med en felaktig offside avblåsning- men det är inte så lätt att se som ensam domare.
OH nooo 0-1 HAIF, tjejer nu får vi rycka upp oss. Strax efter kom ytterligare ett mål men där hade vi tur att det var offside. Skärpning bättre kan vi.
Nära skjuter ingen hare, Elin farligt skott i 65 min.
I 70 minuten får vi en frispark som Sese tar hand om men deras målvakt boxar ut den.
Elin din lilla pingla i 80 minuten sätter hon säkert 1-1.
Lundin kämpar till sig en frispark i perfekt läge. Sese gör en suverän frispark och Lina sätter sitt söta lilla huvud till 2-1.
Frida du ÄGDE alla idag, verkligen guld till dig. Cornelia du var grym. Julle your a.... asså!:-) haha