Ängö Schakt/ Lövängen 2012-04-28
2-1
 (0-1)

Skakig serie premiär, med vinst.

Seriepremiären på Ängö Schakt Arena blev en nervös seriestart. Bullaren kom till start med 11 spelare, varav många unga tjejer. De startade med hård individuell press och respektlös inställning. Vi föll in i deras bollande med höga bollar och redan efter 5 minuter så gjorde de 0-1 efter ett par individuella misstag av oss. Efter 15-20 minuter så börjar vi få ordning på vårt spel och kan ”rulla boll” igen. Avsluten framåt kommer slag i slag men utanför eller räddas av deras målvakt. Millan hade en boll i mål men dömdes korrekt till frispark i läget innan. Första halvlek kommer inte att gå till historien som godkänd.
Annat var det med andra halvlek den styrde vi totalt. Ägde bollen och spelet till 100%. Camilla i mål hade inget att göra. Redan efter 6 minuter in i andra så får Millan bollen efter inkast och passerar vackert målvakten vid bortre stolpen och det är reducerat. Sedan följer fina uppspel och mönster avslut i en lång rad men den sista kylan i avsluten saknas. Inte förrän i 85:e minuten så laddar Cecilia strax utanför mittcirkeln och långskottet går vackert in i krysset otagbart för Bullarens målvakt.
Efter en tveksam inledning och en stark uppryckning så är det härligt med en seger. Stark lagmoral och alla gör sitt jobb, det bådar gott för framtiden. Totalt sett helt rättvist resultat även om siffrorna kunde varit större. Domaren skall ha en eloge för gott arbete.