Referat Demo: Responsiv Webbdesign-guide | Webbhjälp.se

Referat

Herrjun: Futsal Luciacupen
Stala IF
2-0
Luciacupen
Svanesunds Sporthall 2011-12-11
Herrjun: Futsal Luciacupen
Stala IF
2-0
 
Luciacupen
Svanesunds Sporthall 2011-12-11

 

SEGER i Luciacupen!!

Söndagen den 11 dececember är det dags för juniorlaget att delta i Luciacupen. Vi spelar här i en rak serie, där alla 6 lag möts och 1:an och 2:an sedan spelar final om Cupsegern.

Vi startar med att möte Onsala och de inleder målskyttet när vi inte markerar riktigt. Därefter kvitterar vi genom JM och det står 1-1. Vi tar därefter ledningen och vinner matchen genom Rickard med assist ifrån Hellohf. Ingen kanonmatch ifrån vår sida, som vanligt i cupsammanhang men det är ändå starkt att vinna.

Andra matchen spelar vi mot Myckleby IK. Derby är alltid derby och även om vi är det bättre laget och tar ledningen med 1-0 genom Mattsson så är tempot i matchen högt och det saknas absolut inte intensitet. Därför känns det lite tråkigt när vi i slutet av matchen slarvar lite och de gör mål och matchen slutar 1-1, vilket nästan känns som en förlust.

Nästa match är det Hamburgsund som är motståndare och här får Häger gult kort. Även om vi stundtals går ner oss i tempo är vi det absolut bättre laget och Rickard startar målskyttet och gör 1-0 med assist ifrån Ado. Vi gör därefter 2-0 genom Mattsson med assist ifrån Rickard och till sist avslutar vi med 3-0 genom mål av Daniel med assist ifrån Rickard. En säker vinst.

Nu är det dags för ytterligare ett derby och Gilleby står som motståndare. Här tar vi ledningen med 1-0 genom Rickard med assist ifrån Daniel och vi är det bättre laget och vinner till slut rättvist när Daniel sätter slutresultatet 2-0 med assist ifrån Ado. I denna match får Edward gult kort.

Sista gruppspelsmatchen är mot Vallen. Vi är redan klara för final så här är det bara fråga om en första eller andra placering i gruppen och om vi i finalen skall möta Vallens IF (vid förlust) eller Myckileby IK (vid vinst). I denna matchen går vi ner oss och i de andra matcherna har vi succesivt höjt oss för varje match men här är vi inte på tårna och presterar inte vårt yttersta och Vallen tar ledning med 0-1. Efter det slarvar vi med ett uppspel och de vänder och tar ledning med 0-2. I slutsekunden gör vi, genom Rickard med assist ifrån Matsson slutresultatet 1-2.

Nu är vi i FINAL med Vallens IF som motståndare och vi pratar med killarna om att det är bara de som kan bestämma om vi vill VINNA denna turnering eller inte för skall vi vinna så måste vi vara fokuserade, jobba stenhårt, vara disciplinerade men ändå idérika och jobba för VARANDRA.

Och killarna har bestämt sig, de skall vinna turneringen eftersom de nu går ut och är det absolut bättre laget och gör precis det som krävs för att stå som SEGRARE för denna Luciacup. Vi tar ledningen tidigt i matchen vid en hörna som Mattsson slår in och Rickard sätter 1-0. Vi gör även 2-0 genom Johan med ytterligare en assist ifrån Mattsson och när slutsignalen går känns det UNDERBART.

Ibland är det extra härligt att vara ledare, detta är ett sådant tillfälle då man känner sig otroligt STOLT för dessa fina killar som kan så himla mycket BRA.

GRATTIS Killar - Det var ni värda!

 



Mattias Mattsson / Daniel Arvidsson / Oscar Nordin   Rickard Sandberg / Johan Enmark  

Marcus Olsson / Edward Olsson / Ado Imsirovic       Marcus Johansson Moberg / Alexander Hellohf      

Robert Häger

 

AVBYTARE: Jonas Westberg


Stala IF - Luciacupen  2-0 M�lskyttar
 ' 
 0-1 
 Onsala 
 
 ' 
 1-1 
 JM 
 vet inte  
 ' 
 2-1 
 Rickard 
 Hellohf  
 ' 
 1-0 
 Mattsson 
 vet ej  
 ' 
 1-1 
 Myckleby 
 
 ' 
  
 Häger  
 ' 
  
 Häger  
 ' 
 1-0 
 Rickard 
 Ado  
 ' 
 2-0 
 Mattsson 
 Rickard  
 ' 
 3-0 
 Daniel 
 Rickard  
 ' 
 1-0 
 Rickard 
 Daniel  
 ' 
 2-0 
 Rickard 
 Ado  
 ' 
  
 Edward  
 ' 
 0-1 
 Vallen 
 
 ' 
 0-2 
 Vallen 
 
 ' 
 1-2 
 Rickard 
 Mattsson  
 ' 
 1-0 
 Rickard 
 Mattsson  Hörna
 ' 
 2-0 
 Johan 
 Mattsson  

Annelie  2011-12-11

Referat

Orust FC Referat

2024-03-29
Dam A 
test


2022-10-08
Dam A Div.2 N.Götaland
Så var äventyret i tvåan slut för denna gång.


2022-10-02
Dam A Div.2 N.Götaland
Spänning i matchen till sista åtta


2022-09-19
Dam A Div.2 N.Götaland
En match med högt tempo och två olyckliga hörnor


2022-09-10
Dam A Div.2 N.Götaland
Gauthiod var för starka


2022-08-27
Dam A Div.2 N.Götaland
Fanny såg till att hålla nollan


2022-08-19
Dam A Div.2 N.Götaland
Skepplanda tog revansch


2022-08-15
Dam A Div.2 N.Götaland
En kämpainsats som sånär räckte


2022-07-03
Dam A Div.2 N.Götaland
Maja gör sitt första div.2 mål


2022-06-18
Dam A Div.2 N.Götaland
Serieledarna blev för tuffa