3-1
 (2-1)

Vidare i DM genom gruppseger

Söndagen den 9 april gästade Herrestads AIF:s juniorer Ängö Schakt Arena för sista gruppspelsmatchen i junior DM.

Eftersom vi fick WO i matchen mot Strömstad, hade vi ett bra utgångsläge, där det räckte med ett oavgjort resultat för att gå vidare.

Stala startade starkast och vi är det betydligt bättre laget och efter 20 minuter får vi hål på våra motståndare genom Hellohf som slår en fin frispark som studsar på deras spelare och vi leder med 1-0.

5 minute rsenare slår Filip in en boll ifrån vänsterkanten och Oskar sätter och vi leder med 2-0.

Vi är bättre men i slutet av halvleken går vi ner oss lite och är inte riktigt noggranna och exakta i vårt spel. I slutminuten, från i stort sett ingen vinkel alls, får en Herrestadspelare till en kanonträff som hamnar i högra krysset och i halvtidsvilan står det 2-1.

Andra halvlek är våra spelare fortsatt bättre och vi skapar många chanser, dock utan att något nät rasslar och det känns inte bra att inte killarna inte kunnat säkra matchen.

Allt eftersom matchen går och i slutet av matchen har killarna på planen det riktigt kul och några fina kombinationer får vi se.

När det återstår 10 minuter kastar Marcus inkast som Pontus fint håller emot motståndare och touchar vidare till Mattsson som löpt in bakom och nu är fri med målvakten och ÄNTLIGEN gör vi MÅÅÅÅL och sätter slutresultatet 3-1.

Roligt att se att det går bra idag killar, även om det blev onödigt spännande då målen uteblev.

Nu blev vi gruppsegrare i junior DM och det väntas fortsatt spel i distriktsmästeskapet. Vi är inte riktigt säkra om hur detta är tänkt att ske men det får vi nog reda på i sinom tid.