Ängö Schakt Arena 2011-09-18
5-2
 (2-2)

Totalt 10-2 mot SIF i helgen

Än är vi kvar i fajten om serieseger i div.4. Just nu leder vi med två poäng. Munkedal spelar sin match i skrivandes stund, förlorar de idag så är vi klara annars krävs minst oavgjort. Om nu inte Munkedal vinner med 20-0 för då är vi tvungna att vinna.

Matchen idag var vi det klart bättre laget, så resultatet 5-2 speglade match bilden rätt bra. Men det kunde faktiskt blivit mer om inte deras målis storspelat. Fast att Irre hängde in två bollar, blev hon nog en liten skräck för vår skyttedrottning. Det jag tänker närmast på är när Irre suger tag i en retur, får iväg ett bra skott som hon reflex räddar. Bollen går ut till Irre som åter igen drar i väg ett avslut, men denna vägg sprattlade bara till och nöp bollen.
Annars var det gästerna som började bäst och kunde göra 0-1 på ett friläge. Vi svarade relativt snabbt och kunde kvittera. Målet gjordes av Irre som fick ett instick av Malin. Nu började vi ta över mer och mer och inte helt oväntat kom tvåan för oss. Nu var det Malin som gjorde det. På en långboll från Sese (tror jag) krigar Malin till sig bollen mot deras målis och en back och med en vänster lobb ser hon till att det blir nät rassel. I slut minuten är vi inte riktigt med utan släpper till ytterliga ett friläge och SIF:orna kunde kvittera.

I andra ökade vi tempot ytterligare och det var väl egentligen bara deras målvakt som höll kvar dom i matchen. Men till slut kom målet ändå. Irre rundar sin motståndare på vänsterkanten och spelar fram Linn som på det mest retfulla sätt chippar bollen i mål. Nästa mål kom på ett friläge där Irre inte gjorde något misstag utan rundade målisen och slog in den i öppet mål, Woody påstår att hon gjorde assisten, jag tvivlar. Femman var en elegant upprullning från vänster till höger där Mia slår den avgörande passningen till Sandra som med lite flyt får bollen över mållinjen.

Detta har varit en härlig helg. Hela 10-2 mot SIF med lördagens och dagens match gör att det känns rätt okey att ta lite vila efter serien. Fast lite surt är det att de troligtvis kommer före oss i serien.

0-1-0-1 Mia

3 min. Hörna G-S Orust FC från höger
4 min. SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
10 min. !!! MÅL 0-1, SIF friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen
12 min. Hörna G-S Orust FC från höger
13 min. Annelie, avslut utanför, höger om målet
14 min. Hörna SIF från höger
16 min. !!! MÅL 1-1, Irre friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Malin L
17 min. Irre, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
17 min. Hörna G-S Orust FC från höger
19 min. Hörna G-S Orust FC från höger
19 min. Irre, farligt avslut som blockas av en spelare
21 min. Irre, farligt avslut som blockas av en spelare
24 min. SIF, friläge, avslut utanför
26 min. SIF, friläge, avslut utanför
28 min. !!! MÅL 2-1, Malin L skjuter in bollen mitt i målet. Assist: Sese
29 min. Irre, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
32 min. BYTE Sandra in - Jennie S ut
33 min. Linn, avslut på mål som målvakten lätt tar
36 min. Hörna SIF från höger
36 min. SIF, farligt avslut som blockas av en spelare
37 min. SIF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
40 min. Sandra, avslut på mål som målvakten lätt tar
44 min. Hörna G-S Orust FC från höger
44 min. Sandra, farligt avslut som blockas av en spelare
45 min. !!! MÅL 2-2, SIF friläge, tidigt skott mitt i målet

45 min. BYTE Madde in - Sanna ut
47 min. Malin L, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
47 min. Annelie, farligt avslut strax utanför högra stolpen
48 min. Malin L, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
48 min. Irre, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
49 min. SIF, avslut utanför, höger om målet
49 min. Irre, farligt avslut strax utanför högra stolpen
53 min. !!! MÅL 3-2, Linn närskott mitt i målet. Assist: Irre
58 min. !!! MÅL 4-2, Irre friläger, rundar målvakten skjuter bollen strax innanför vänstra stolpen. Assist: Woody
62 min. BYTE Mia in - Irre ut
62 min. Hörna G-S Orust FC från höger
68 min. Hörna SIF från vänster
68 min. SIF, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
70 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
71 min. Mia, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
71 min. Linn, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
75 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
75 min. BYTE Jennie S in - Linn ut
76 min. SIF, avslut utanför, höger om målet
77 min. Malin L, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
80 min. SIF, avslut utanför, vänster om målet
81 min. SIF, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
84 min. SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
85 min. !!! MÅL 5-2, Sandra närskott högra delen av målet. Assist: Mia
86 min. BYTE Irre in - Annelie ut
90 min. SIF, avslut utanför, höger om målet