Tavlebordsvallen 2011-06-21
7-1
 (2-1)

Irre hade lekstuga

Det var gott att få igång spelet igen efter några matchers där vissa saker inte funkat. Piggast idag var Irre med sina fyra mål. Det visade sig även på avbytarbänken när hon blev utbytt vid 4-1. Då blev det rena rama lekstugan där, men kul hade vi.

Tillbaks till matchen. Gästerna spelade med en hög backlinje med snabba lyft. Detta hade vi problem med i början då domaren nästan fick kramp i armen av alla offside avblåsningar. Ettan och tvåan gjorde som sagt Irre. Deras mål kom på en konstig situation, fallande får en Frändeforska till ett skott som såg ut att gå tio meter över. Men den starka motvinden satte stopp för framfarten och bollen dök snöpligt in bakom Camilla.

Med en skör ett målsledning och en rejäl motvind i andra var vi taggade till tusen för att inte släppa detta. Detta gav resultat omgående då Irre gjorde sitt tredje mål redan i första spelminuten på ett friläge. Fem minuter efter det var det dags igen, Jennie Sv. slår en väl avvägt djupledsboll som Irre tar till vara på och gör sitt fjärde mål.

Vi hade bra kontroll över matchen när Linn kunde öka på till 5-1. Tyvärr slappnade vi av efter detta målet och gästerna kunde komma fram och testa Camillas kapacitet. Jag tror hon fick ett rätt bra betyg från motståndarna för hon hade spikat igen totalt.

Man kan lugnt säga att det var vår dag idag, för när sex ettan kom var det på en väl (inte)inövad frisparks variant. Joanna hittar Carro som med sin känsliga höger slår in den till Sandra som hänger upp den i nätet. Carro fick även hon hamna i målprotokollet, i slutminuten drar hon iväg en skruvad boll från kanten som målisen får stora problem att hålla och tappar in den i mål. Synd för gästerna målvakt att avsluta matchen så när hon förövrigt gör en kanonmatch.

Detta var sista matchen för div.4 gänget för våren, nästa match är den 5:e augusti. Kul att gå till vila som tvåa i serien, om vi nu inte är etta med tanke på om vi nu får tre pinnar för Herrsta matchen.

3 min. Frändefors, avslut på mål som målvakten lätt tar
4 min. Ellen, avslut på mål som målvakten lätt tar
9 min. ^ Hörna G-S Orust FC från höger
12 min. Linn, avslut på mål som målvakten lätt tar
15 min. Sandra, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
16 min. !!! MÅL 1-0, Irre friläge, tidigt skott strax under ribban. Assist: Ellen
17 min. <> BYTE Carro in - Lisa F ut
18 min. ^ Hörna G-S Orust FC från vänster
18 min. Lina, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
19 min. Frändefors, farligt avslut strax utanför högra stolpen
20 min. ^ Hörna G-S Orust FC från vänster
21 min. Irre, friläge, målvakten räddar
22 min. Joanna, avslut utanför, höger om målet
23 min. !!! MÅL 2-0, Irre närskott vänstra delen av målet. Assist: Sandra
25 min. !!! MÅL 2-1, Frändefors lobbar bollen strax under ribban
26 min. Sanna, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
30 min. Frändefors, avslut utanför, höger om målet
30 min. <> BYTE Joanna in - Jennie S ut
31 min. Lina, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
33 min. Irre, farligt avslut som blockas av en spelare
34 min. ^ Hörna G-S Orust FC från höger
34 min. Linn, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
36 min. Frändefors, friläge, målvakten räddar
38 min. Jennie S, farligt avslut som blockas av en spelare
42 min. Frändefors, farligt avslut strax utanför högra stolpen
44 min. ^ Hörna Frändefors från vänster
45 min. Frändefors, farligt avslut strax över ribban

45 min. !!! MÅL 3-1, Irre friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Ellen
46 min. Frändefors, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
47 min. Carro, avslut, över målet
48 min. ^ Hörna Frändefors från höger
50 min. !!! MÅL 4-1, Irre skjuter in bollen strax under ribban. Assist: Jennie S
52 min. Frändefors, avslut på mål som målvakten lätt tar
53 min. <> BYTE Lisa F in - Viktoria ut
54 min. Sandra, avslut utanför, vänster om målet
55 min. Linn, avslut utanför, vänster om målet
55 min. Linn, avslut utanför, höger om målet
58 min. Frändefors, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
63 min. <> BYTE Drotty in - Irre ut
64 min. !!! MÅL 5-1, Linn lobbar bollen i vänstra krysset. Assist: Ellen
65 min. Drotty, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
66 min. Frändefors, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
66 min. Drotty, friläge, målvakten räddar
68 min. Frändefors, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
69 min. <> BYTE Joanna in - Linn ut
70 min. Frändefors, friläge, målvakten räddar
71 min. Frändefors, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
72 min. <> BYTE Lina in - Jennie C ut
72 min. ^ Hörna Frändefors från vänster
73 min. Frändefors, avslut utanför, höger om målet
76 min. !!! MÅL 6-1, Sandra närskott vänstra delen av målet. Assist: Carro
80 min. Joanna, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
81 min. <> BYTE Viktoria in - Ellen ut
83 min. Lina, farligt avslut som blockas av en spelare
83 min. VARNING Lisa F
88 min. ^ Hörna G-S Orust FC från höger
90 min. !!! MÅL 7-1, Carro långskott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Lina
91 min. Frändefors, avslut på mål som målvakten lätt tar