Lövängen 2011-05-01
2-3
 (0-1)

Kanonavslutning med 10 damer räckte inte

Det var en händelse fattig match i premiären för vårt div.4 lag. Men efter en kvart kom en straff från ingen stans. Bollen studsade upp på Sannas axel och någon ropa hands och straff blev det. Gästernas första skott mot mål gick in otagbart bakom Camilla.
Vi krigade halvleken ut men fick inte mycket produktivt gjort. Fast en chans skapade vi och det var när Lina väggspelade sig fram till ett friläge och gör i stort sett allt rätt. Det var bara det att deras målvakt gjorde ännu mer rätt och fick upp en näve där luckan fanns.
I andra hade gästerna tre skott, två gick in. Det första var en elegant lobb, inte mycket att göra. Det andra var däremot en riktig tavla av Marre, som såg ut att läget under kontroll men tappade bollen som den vore en hal tvål. Marre som för övrigt skulle spela ute idag, men det blev bara 10 sekunder med det. För precis när hon kom in åkte Camilla på sig en stjärnsmäll och fick utgå, så Marre fick vakta stolparna istället. Det förklarar nog den fångande tvålen, jag tror Marre var sur att hon inte fick spela ute.
Begynnelsen till deras 3-0 mål var en frispark som Woody orsakade med en perfekt brytning. Men som så många gånger förr i södra Bohuslän får inte tjejerna röra vid varandra utan det skall bli frispark. Nu var det så illa att det till och med blev målchansutvisning på förseelsen.
Med tre mål i baken och tio damer på plan vaknade kämpaglöden äntligen till liv. Jag tror att utvisningen och en taggad Jennie Carlsson ändrade matchbilden. Hon drog upp tempot o de andra följde med och inte helt ologiskt fick hon även näta. En minut efter målet krigade Rosita till sig bollen och spelade fram Sandra som i helt öppet mål rulla in 2-3. Två snabba mål i 77 och 78 minuten gav oss ytterliga bränsle och i slutet var det riktigt roligt trots att kvitteringsmålet aldrig kom.

10 min. Moberg, avslut utanför, vänster om målet
14 min. BYTE Andrea in - Sese ut
16 min. !!! MÅL 0-1, Munkedal straff strax innanför vänstra stolpen
27 min. Sandra, friläge, målvakten räddar
28 min. BYTE Rosita in - Jennie C ut
37 min. BYTE Joanna in - Jennie Sv ut
38 min. Munkedal, farligt avslut som blockas av en spelare
38 min. Hörna Munkedal från vänster
38 min. Munkedal, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
39 min. Munkedal, avslut på mål som målvakten lätt tar
39 min. Lina, friläge, målvakten räddar
44 min. Munkedal, avslut på mål som målvakten lätt tar

52 min. !!! MÅL 0-2, Munkedal lobbar bollen strax under ribban
53 min. Hörna G-S Orust FC från höger
53 min. Viktoria, avslut på mål som målvakten lätt tar
59 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
60 min. BYTE Jennie Sv in - Viktoria ut
60 min. Jennie Sv, avslut på mål som målvakten lätt tar
61 min. BYTE Marre in - Sandra ut
62 min. BYTE Sandra in - Camilla ut
65 min. Sandra, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
65 min. Sandra, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
66 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
66 min. Sanna, avslut utanför, höger om målet
66 min. Hörna G-S Orust FC från höger
71 min. Hörna Munkedal från vänster
73 min. BYTE Jennie C in - Moberg ut
73 min. UTVISNING Woody
74 min. !!! MÅL 0-3, Munkedal långskott strax under ribban
77 min. !!! MÅL 1-3, Jennie C friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Sandra
78 min. !!! MÅL 2-3, Sandra närskott mitt i målet. Assist: Rosita
79 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
81 min. Joanna, avslut utanför, vänster om målet
83 min. Jennie C, avslut utanför, vänster om målet
85 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
89 min. Lisa F, avslut utanför, vänster om målet
91 min. Munkedal, avslut, över målet
93 min. Hörna G-S Orust FC från vänster