Nösnäsvallen 2011-09-17
0-5
 (0-1)

Härlig avslutning

På en underbar fin Nösnäsvallen (tack Bertil & co) avslutade vi div.3 säsongen år 2011, och på vilket sätt vi gjorde det på. För att ha en mikroskopisk chans att ta andra platsen i serien var vi tvungna att ösa in mål och samtidigt hålla nollan. Nollan höll vi och mål gjorde vi men jag tror inte i min livligaste fantasi att det räcker och att SIF förlorar nästa match med fem mål som de gjorde idag. Nej vi får nog inrikta oss på tredjeplatsen och på så sätt uppnått vårt mål att vara bland de tre bästa.

Vi började matchen bra med ett stabilt spel och ett 100% försvarsspel. Det tog hela 39:e minuter innan Marre fick ingripa och då var det nästan som ett bakåtpass. Även om matchen v ar rätt tillknäppt var det ändå vi som skapade något. Elin hade två chanser där hon snabbt uppfattade att målisen var ute på vift, tyvärr var nog avsluten på lite väl långt håll, för båda gick utanför. Josse krigade till sig bollen, drog ett par spelare och hade nästan öppet mål, tyvärr var vänster inte riktigt intrimmad så skottet gick strax utanför. Även Carro hade missflyt på en kanonfin frispark från 30 meter. Vi har visserligen sagt att bollen skall siktas mot bortre stolpen, men jag trodde faktisk att Carro fattade att den skulle gå innanför stolpen och inte i stolpen. Men hon är förlåten, för en sådan match hon gör. Även Irre hade lite missflyt när hon dribblade sig fri på vänsterkanten, drar iväg ett skott som efter mycket om och men räddas på mållinjen.

Många farliga chanser hade vi och det var inte helt orättvist att målet tillslut kom. Efter en fin upprullning på vänsterkanten går bollen fram till Skogen (hennes första beröring i matchen), hon skarvar den till ett underbart instick till Irre som helt ren med målisen bredsidar enkel in bollen i mål.

Om vi hade missflyt i första lossnade det i andra. För redan i tredje minuten var det dags för 2-0. Vår lilla prinsessa Carro slår ett instick som får mig att rysa av välbehag till Josse som enkelt lägger bollen i mål.
Trean är en fin upprullning där Stenhård lägger ett inlägg till Linn som inte får ordning på avslutet men bollen går istället till Irre som nätar.
Fyran är det åter igen Stenhård som är mamma till, denna gång spelar hon fram Josse som gör sitt andra mål för dagen.
Femman är det absolut vackraste, jag tappade koll på räkningen hur många som var inblandade i det, förmodligen var det hela laget. Men jag får nöja mig med att referera de tre sista tillslagen. Josse får bollen fem meter utanför straffområdet, lägger ut bollen till en Stenhård som kommer med full fart. På ett tillslag hittar hon Irre som möter bollen på halvvolley och nätar.

Vi ägde större delen av matchen idag med undan tag efter 4-0 då vi slappnade av lite. Hemmalaget hade då bollen två gånger i virket men närmare än så kom de inte.
Irre blev valt till GS bäste spelare, bra val men det kunde nog valt vem som helst och jag sagt lika dant.

0-0-1-1 Skogen

13 min. Elin, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
15 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
16 min. Elin, farligt avslut strax utanför högra stolpen
17 min. Carro, avslut i vänstra stolpen
23 min. Josse, friläge, avslut utanför
30 min. Elin, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
31 min. Irre, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
34 min. BYTE Skogen in - Elin ut
35 min. !!! MÅL 1-0, Irre friläge, tidigt skott högra delen av målet. Assist: Skogen
39 min. SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
42 min. SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
43 min. Hörna G-S Orust FC från vänster

45 min. BYTE Stenhård in - Elin ut
46 min. Hörna G-S Orust FC från höger
47 min. Skogen, avslut utanför, höger om målet
48 min. !!! MÅL 2-0, Josse friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen. Assist: Carro
49 min. Hörna G-S Orust FC från höger
49 min. Irre, farligt avslut strax över ribban
50 min. SIF, farligt avslut strax utanför högra stolpen
56 min. Hörna SIF från vänster
57 min. SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
58 min. !!! MÅL 3-0, Irre närskott strax under ribban. Assist: Linn/Stenhård
60 min. SIF, friläge, målvakten räddar
61 min. SIF, avslut i ribban
61 min. BYTE Julia in - Lisa F ut
64 min. !!! MÅL 4-0, Josse skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen. Assist: Stenhård
65 min. Hörna SIF från vänster
65 min. SIF, avslut i ribban
66 min. SIF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
67 min. SIF, avslut, över målet
69 min. Carro, avslut, över målet
78 min. Irre, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
82 min. Hörna SIF från höger
85 min. !!! MÅL 5-0, Irre halv volley strax under ribban. Assist: Stenhård/Josse
86 min. Hörna SIF från höger
89 min. Irre, friläge, målvakten räddar
89 min. Hörna G-S Orust FC från vänster