Undavallen K-gräs 2011-09-03
5-3
 (2-0)

Inget flyt mot ett bra HAIF

Det var ingen drömstart vi fick mot serieledarna, 1-0 i röven redan i första spelminuten. Och tio minuter senare var det dags för tvåan, snacka om uppförsbacke. Trots den knäckande inledningen jobbade vi oss in i matchen. Vi skapade en del lägen men hade inte det rätta flytet. Förutom målen i första hade hemmalaget inte så många chanser men tyvärr desto giftigare. Utan att överdriva hade vi vissa problem med deras forwards, speciellt en viss Palmersjö.

Om vi nu fick en mardrömsstart i första blev starten i andra rena drömmen. Emelie Persson nickar in 1-2 på hörna från Skogen i första spelminuten. Linn satte 2-2 på friläge framspelad av Sofia i den femte spelminuten, men sedan var det god natt. Åter igen krigar Palmersjö till sig bollen och skapar ett friläge och gör 3-2. Vi lyfter upp spelet men har svårt att få till det i sista tredjedelen. När det var tolv minuter kvar är flytet åter igen emot oss. På ett inlägg från väster skall vi rensa bort bollen, tyvärr blev det inte en bättre rensning än att den gick in i Marres högra burgavel, mycket tungt.

Vi lyckades ändå få till ett reduceringsmål en stund senare då Joanna krigar sig till bollen, spelar fram Skogen som lobbar bollen i mål. Vi försökte trycka på det sista men då dök hon upp igen, den där ni vet vem. Med en närkamp mot Andrea eller Woody i tio meter är det dags för Marre att rycka in. Marre tar bollen men på något outgrundligt sätt får Palmersjö med sig bollen ändå och kan rulla in slutresultatet 5-3.

Det var som vanligt en mycket jämn match där spetskompetensen avgjorde, vi hade den inte idag. Men jag är inte orolig den finns i vassen och lurar.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut
1 min. !!! MÅL 0-1, HAIF lobbar bollen strax under ribban
11 min. Hörna HAIF från vänster
12 min. !!! MÅL 0-2, HAIF närskott vänstra delen av målet
14 min. Hörna G-S Orust FC från höger
16 min. Skogen, avslut, över målet
16 min. BYTE Emelie in - Stenhård ut
17 min. HAIF, friläge, målvakten räddar
17 min. Hörna HAIF från höger
25 min. Sofia, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
30 min. Emelie, avslut på mål som målvakten lätt tar
31 min. Hörna HAIF från vänster
36 min. HAIF, friläge, målvakten räddar
37 min. Linn, farligt avslut som blockas av en spelare
38 min. Emelie, farligt avslut strax utanför högra stolpen
38 min. Hörna G-S Orust FC från höger
38 min. Linn, avslut i ribban
41 min. VARNING HAIF
41 min. Skogen, avslut på mål som målvakten lätt tar
41 min. VARNING Skogen
43 min. Hörna HAIF från vänster

ANDRA HALVLEK
45 min. BYTE Malin L in - Rosita ut
46 min. Hörna G-S Orust FC från höger
46 min. !!! MÅL 1-2, Emelie nick högra delen av målet. Assist: Skogen
50 min. !!! MÅL 2-2, Linn friläge, tidigt skott strax under ribban. Assist: Sofia
55 min. !!! MÅL 2-3, HAIF friläge, tidigt skott högra delen av målet
56 min. HAIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
66 min. HAIF, farligt avslut som blockas av en spelare
67 min. Hörna HAIF från höger
68 min. BYTE Joanna in - Stenhård ut
72 min. Hörna HAIF från vänster
75 min. HAIF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
76 min. Viktoria, avslut på mål som målvakten lätt tar
78 min. !!! MÅL 2-4, HAIF skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen
79 min. HAIF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
81 min. !!! MÅL 3-4, Skogen lobbar bollen strax under ribban. Assist: Joanna
85 min. !!! MÅL 3-5, HAIF friläge, rundar målvakten skjuter bollen mitt i målet
87 min. HAIF, avslut utanför, vänster om målet
89 min. Hörna G-S Orust FC från höger