Brunnsvallen 2011-08-21
4-1
 (2-1)

Det vill sig inte just nu

Som vanligt hade vi svårt mot ett Dalslandslag borta. Detta trots att vi fick en drömstart med mål redan efter sju minuter. Tyvärr höll bara ledningen i ett par minuter innan kvitteringen kom. Målet kom på en frispark mellan sidlinjen och straffområdet i höjd med sextonmetarn. Bollen tar i ribban, returen slås i mål. Det tar inte många minuter till innan de får en frispark från samma läge. Denna gången slås bollen direkt i mål.
Vi rullade på bra efter baklängesmålen och skapade några riktiga bra lägen, det var en rensning strax utanför mållinjen från deras back, ett par i virket och några som strök stolpens utsida.
När vi gick till halvtidsvila kändes det ändå att det här vänder vi på, vi har spelet skapar chanser. Men när vi väl kom ut på plan igen var det godnatt direkt. I andra minuten får Marre en snedträff på en passning, denna hamnade mitt i gapet på deras skyttedrottning. Iskallt lyfter hon bollen över Marre och i mål. Man kan lugnt säga att det var väl inte den starten vi behövde. Vi tappade spelet och några vek ner sig rejält istället för att tagga upp sig ytterliga ett snäpp.
Sakta började vi jobba in oss i matchen igen och hade flera lägen att reducera. I vår iver att få in bollen fick hemmalaget en kontring i slutet av matchen som dödade densamma. Bollen gick ut på högerkanten och med en underbar skottlobb gör de 4-1, som blev slutresultatet.

Kanske skall nämna att vårt mål kom på en skarvnick från Linns huvud på ett inlägg av Andrea. Andrea som för övrigt blev vald till GSOFC bäste spelare. Hennes mittbackskollega Woody, var även hon grymt bra. Sedan var det rätt kul att se våra unga tjejer på topp Irre, Sofia och Emelie. Ju längre in i andra halvleken ju bättre hittade de varandra och hade stundtals riktigt njutbart spel. Kul även att Sandra är på väg ur sin formsvacka och börjar få tillbaka lite självförtroende.
Måste nämna domartrion som var mycket bra och hade en nivå där den bör ligga vad det gäller närkamper. Det var inte som vissa domare hemma där det räcker med vinddraget för att det skall bli frispark.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut
2 min. Linn, farligt avslut som blockas av en spelare
5 min. Sofia, avslut utanför, vänster om målet
6 min. Hörna G-S Orust FC från höger
6 min. Linn, avslut i vänstra stolpen
6 min. Linn, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
7 min. !!! MÅL 1-0, Linn nick strax innanför vänstra stolpen. Assist: Andrea
9 min. Kroppefjäll, avslut i ribban
9 min. !!! MÅL 1-1, Kroppefjäll slår in en retur mitt i målet
12 min. !!! MÅL 1-2, Kroppefjäll frispark strax under ribban
15 min. Sofia, avslut på mål som målvakten lätt tar
16 min. Kroppefjäll, avslut på mål som målvakten lätt tar
20 min. BYTE Woody in - Frida N ut
21 min. Sofia, avslut, över målet
24 min. Linn, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
25 min. BYTE Frida N in - Julia ut
26 min. Sandra, farligt avslut som blockas av en spelare
26 min. Sofia, farligt avslut som blockas av en spelare
26 min. Linn, farligt avslut som blockas av en spelare
26 min. Hörna G-S Orust FC från höger
27 min. Irre, friläge, målvakten räddar
27 min. Irre, avslut, över målet
29 min. Sandra, farligt avslut strax utanför högra stolpen
31 min. Irre, avslut utanför, vänster om målet
32 min. BYTE Emelie P in - Sofia ut
38 min. Kroppefjäll, avslut på mål som målvakten lätt tar
40 min. Emelie P, farligt avslut strax utanför högra stolpen
42 min. Kroppefjäll, farligt avslut som blockas av en spelare
42 min. Kroppefjäll, avslut utanför, höger om målet
42 min. Emelie P, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
44 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
44 min. Frida N, avslut, över målet
45 min. Emelie P, avslut i ribban

ANDRA HALVLEK
47 min. !!! MÅL 1-3, Kroppefjäll lobbar bollen mitt i målet
51 min. Kroppefjäll, avslut utanför, höger om målet
53 min. VARNING Linn
53 min. BYTE Malin L in - Skogen ut
54 min. Emelie P, avslut utanför, höger om målet
56 min. BYTE Sofia in - Sandra ut
57 min. Kroppefjäll, avslut på mål som målvakten lätt tar
62 min. Kroppefjäll, avslut, över målet
64 min. Sofia, avslut på mål som målvakten lätt tar
67 min. Irre, avslut i högra krysset, målvakten räddar
68 min. Irre, avslut utanför, höger om målet
70 min. Sofia, friläge, målvakten räddar
70 min. Hörna G-S Orust FC från höger
71 min. Irre, farligt avslut som blockas av en spelare
71 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
71 min. Frida N, farligt avslut som blockas av en spelare
73 min. Emelie P, avslut på mål som målvakten lätt tar
74 min. Emelie P, avslut utanför, höger om målet
78 min. Kroppefjäll, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
82 min. !!! MÅL 1-4, Kroppefjäll närskott mitt i målet
83 min. Irre, farligt avslut strax utanför högra stolpen
85 min. Malin L, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
87 min. BYTE Julia in - Viktoria ut
89 min. Hörna Kroppefjäll från höger
90 min. Hörna G-S Orust FC från höger