Tavlebordsvallen 2011-08-13
7-2
 (2-1)

Åtta spelare i laget idag som kan spela F-16 fotbo

Vi hade många återbud till dagens match p.g.a. resor, arbete m.m. Då passade vi på att ta tillfället i akt och testa ett par tjejer från F-16 laget. Man kan lugnt säga att de gjorde ingen besviken. Om vi börjar med systrarna Emma och Ida Kärrnäs. Tanken var väl inte att de skulle komma in så tidigt i matchen men med en Julia som inte mådde bra och en Frida som troligtvis började få vätskebrist, fick de chansen redan i halvlek. Jag vet att de var rätt nervösa innan, men det måste ha släppt med detsamma domaren blåste igång, för de storspelade rakt igenom. Med sin speed och placeringsförmåga gjorde de det surt för Uddevalla borna.

Emelie Persson som också fick hoppa in i halvlek visade direkt vad hon gick för. Efter ca sex minuter på plan frispelar hon Linn som nätar. I slutet av matchen gjorde hon dessutom ett iskallt mål med vänster på en underbar framspelning av Ida Kärrnäs. Men det var inte bara målet och assisten som gjorde henne bra idag, utan allt. Passningsspelet, positionsspelet och framför allt var hon i rörelse hela tiden.

Dagens ros gick till Linn som gjorde en jätte match, men det måste varit ett svårt val när alla var så bra. Ta t.ex. Ellen som var över allt, ett otroligt grovgöra inbakat i finlir. Hon fick även avsluta dagen med att göra mål på ett friläge. Sedan har vi ju vår skyttedrottning Irre, två mål och tre assist är inte fy skam. En annan som var som en kalv på grönbete var Joanna. Fick chansen att spela från start på topp och tog vara på detta genom att göra två mål. Sen har vi Andrea, Frida, Millan, Vickan, Malin L, Sofia, Marre och Julia som även de bara var bäst.

För övrigt ägde vi stora delar av matchen och var det klart bättre laget, men det kanske ni räknat ut.

3 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
4 min. !!! MÅL 1-0, Irre friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen. Assist: Sofia
4 min. Sofia, avslut, över målet
6 min. Irre, avslut på mål som målvakten lätt tar
9 min. Joanna, farligt avslut som blockas av en spelare
9 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
10 min. Viktoria, avslut utanför, höger om målet
17 min. Rössö, avslut på mål som målvakten lätt tar
25 min. Rössö, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
33 min. Hörna G-S Orust FC från höger
34 min. VARNING Rössö
35 min. Irre, avslut, över målet
35 min. BYTE Millan in - Malin L ut
36 min. Irre, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
37 min. Sofia, friläge, målvakten räddar
38 min. !!! MÅL 1-1, Rössö friläge, tidigt skott mitt i målet
40 min. Irre, avslut utanför, höger om målet
40 min. Irre, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
42 min. !!! MÅL 2-1, Irre friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Linn
42 min. Irre, avslut utanför, vänster om målet
43 min. Rössö, avslut i virkets högra kryss

45 min. BYTE Emelie P in - Sofia ut
46 min. BYTE Emma K in - Frida ut
46 min. BYTE Ida K in - Julia ut
47 min. Hörna Rössö från vänster
47 min. Rössö, avslut, över målet
51 min. !!! MÅL 3-1, Linn närskott mitt i målet. Assist: Emelie P
54 min. Rössö, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
57 min. Linn, farligt avslut strax utanför högra stolpen
58 min. Irre, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
61 min. Linn, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
63 min. !!! MÅL 4-1, Joanna långskott mitt i målet. Assist: Irre
72 min. BYTE Malin L in - Millan ut
74 min. Andrea, avslut, över målet
75 min. Joanna, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
76 min. Rössö, avslut i högra krysset, målvakten räddar
77 min. Rössö, friläge, målvakten räddar
77 min. BYTE Frida in - Viktoria ut
78 min. !!! MÅL 5-1, Joanna närskott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Irre
80 min. !!! MÅL 5-2, Rössö straff strax innanför vänstra stolpen
81 min. !!! MÅL 6-2, Emelie P insida av foten strax innanför högra stolpen. Assist: Ida K
82 min. BYTE Sofia in - Joanna ut
86 min. !!! MÅL 7-2, Ellen friläge, tidigt skott mitt i målet. Assist: Irre
87 min. Irre, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
90 min. Linn, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen