Tavlebordsvallen 2011-06-15
0-3
 (0-2)

Straffområdesspelet avgjorde

Spelmässigt gör vi ingen dålig match, men tyvärr saknades aggressivitet på många håll idag. Om man sammanfattar det kort så satte SIF sina lägen och vi brände. Eller deras försvarsspel störde våra avslut och vi var för passiva när de gjorde mål.

Sedan behöver man lite flyt när det vankas toppmöten, det hade vi inte. Jag tror vi hade sju, åtta farliga lägen i första halvlek där egentligen alla med flyt kunde gått i mål, normalt hade nog vi hängt in ett par av dom. Närmast var Irre med ett stolpskott, en välplacerat avslut i stolproten och ett friläge som gick strax utanför. Hon hade även en frispark som målisen nöp strax under ribban. Vickan hade ett härligt skott som var på väg i bortre gaveln, men skruvade sig ut sen. Linn och Ellen fick några jättelägen men brände.

Vad hade gästerna för något, faktiskt inte så många klara målchanser som vi men dom de hade tog de vara på. Som första målet när vår bäste spelare för dagen tappar bollen i uppspelsfasen. Hon jobbar tillbaka stressar och får hjälp och allt ser ut att klara upp sig. Helt plötsligt kommer Stenungssundskan ut med bollen och får ett friläge friläge som det görs mål på. Tvåan de hänger in är vi också för passiva då bollen studsar ett par gånger i straffområdet utan vi får bort den.

I andra släpper vi till ett friläge omgående men Marre räddar oss från ytterliga ett mål. Sedan har vi en period med bra spel och några fina lägen. I mitten på halvleken mattas vi av lite och det blir mest ställningskrig. När vårt sista desperata försök att reducera skulle sättas i verket tar gästerna död på matchen genom att göra 3-0 på en retur.
Vi grattar SIF till segern för en väl genomförd match och får väl konstatera att vi kommer nog att komma trea i vårserien. Nu vänder serien med en match mot Vallen innan sommaruppehållet. Bra jobbat tjejer, men ni kan bättre.

0-0-1-1 Elin

0 min. SIF, avslut, över målet
2 min. Viktoria, farligt avslut som blockas av en spelare
5 min. Irre, friläge, avslut utanför
5 min. Irre, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
9 min. Hörna SIF från vänster
10 min. SIF, avslut utanför, höger om målet
11 min. SIF, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
11 min. Hörna SIF från vänster
12 min. SIF, avslut utanför, vänster om målet
15 min. Hörna G-S Orust FC från höger
15 min. Viktoria, farligt avslut strax utanför högra stolpen
16 min. Linn, farligt avslut strax över ribban
18 min. !!! MÅL 0-1, SIF friläge, tidigt skott strax under ribban
19 min. Hörna SIF från vänster
20 min. Ellen, farligt avslut strax utanför högra stolpen
22 min. Hörna SIF från vänster
22 min. SIF, avslut utanför, höger om målet
23 min. Irre, avslut i vänstra stolpen
24 min. BYTE Sofia in - Sandra ut
25 min. SIF, avslut, över målet
31 min. Skogen, avslut utanför, höger om målet
32 min. Irre, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
32 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
34 min. Sofia, avslut utanför, vänster om målet
35 min. BYTE Joanna in - Linn ut
36 min. !!! MÅL 0-2, SIF närskott högra delen av målet
39 min. SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
45 min. Hörna G-S Orust FC från höger

45 min. BYTE Carro in - Julia ut
45 min. BYTE Linn in - Skogen ut
45 min. SIF, friläge, målvakten räddar
47 min. Irre, avslut på mål som målvakten lätt tar
55 min. Linn, friläge, målvakten räddar
56 min. Sofia, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
57 min. Irre, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
59 min. Hörna SIF från höger
62 min. BYTE Sandra in - Sofia ut
66 min. Elin, farligt avslut strax över ribban
67 min. BYTE Skogen in - Joanna ut
72 min. SIF, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
73 min. Hörna SIF från höger
75 min. Hörna G-S Orust FC från höger
75 min. BYTE Frida N in - Viktoria ut
82 min. BYTE Joanna in - Ellen ut
82 min. BYTE Sofia in - Sandra ut
82 min. BYTE Julia in - Elin ut
83 min. SIF, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
83 min. !!! MÅL 0-3, SIF närskott vänstra delen av målet
84 min. SIF, avslut i ribban
84 min. Linn, avslut på mål som målvakten lätt tar
85 min. Julia, avslut på mål som målvakten lätt tar
87 min. Sofia, farligt avslut strax utanför högra stolpen
89 min. Hörna G-S Orust FC från vänster