Lövängen 2011-05-14
3-0
 (1-0)

Tre friska pinnar

Det var inget ordnat spel från start, vi hade lite svårt att få igång spelet då gästerna bara tjongade upp bollen på deras forwards. Detta gjorde de ”bra” för redan i tredje minuten fick Marre ingripa och ta ett friläge. Troligtvis var det detta som väckte oss och vi började kriga in oss i matchen. Irre var den som var hetast framåt. Först ett kanonskott strax över, sedan en lyftning från kanten i ribban och på tredje försöket satt den där.

Målet var en delikatess som föregick av ett långt anfall. Nästsist på bollen var Stenhård som gör ett instick till Irre som får en att rysa och avslutet från Irres fot är kliniskt intill stolproten.

Vi spelar stundtals riktig bra fotboll men gästerna är inte ofarliga. Två frilägen och två räddningar av Marre på mindre än två minuter var nog knäckande för Kroppefjäll för det var de sista de hade i halvleken.

I andra började vi mycket bra och det gav utdelning ganska så omgående. Vi spelade runt utanför deras straffområde. Till slut får Irre ett bra läge och klipper till, bollen motas med en flaxande arm och straff tilldöms. Skogen tar den och pillar in den iskallt.

Vet inte om det var målet eller regnet som gjorde att tempot i matchen gick ner, hur som helst kontrollerade vi tillställningen bra. Kroppefjäll hade visserligen ett avslut i ribban men Marre var där och hade nypt den om den gått under.

I slutet skickade gästerna upp mycket folk på en hörna, behöll bollen ner hos oss en stund tills Skogen fick tag på den. Hon driver upp en bit i banan och slår en djupledsboll på Irre som får en back i hälarna. Lagom när deras spelare tror hon har kontroll över Irre gör hon en dragning och får ett skottläge. Med en underbar träff hänger hon in bollen i krysset.

Linn fick rosen igen för bäste spelare men den kunde lika gärna gått till Carro, Irre, Skogen osv.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut
3 min. Kroppefjäll, friläge, målvakten räddar
4 min. Hörna Kroppefjäll från vänster
12 min. Irre, farligt avslut strax över ribban
13 min. VARNING Kroppefjäll
13 min. Irre, avslut i ribban
24 min. !!! MÅL 1-0, Irre närskott strax innanför högra stolpen. Assist: Stenhård
29 min. Kroppefjäll, friläge, målvakten räddar
29 min. Hörna Kroppefjäll från vänster
31 min. Kroppefjäll, friläge, målvakten räddar
32 min. Hörna Kroppefjäll från höger
35 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
36 min. Linn, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
37 min. Millan, avslut, över målet
39 min. VARNING 10
43 min. Skogen, avslut, över målet

ANDRA HALVLEK
48 min. Irre, farligt avslut som blockas av en spelare
49 min. !!! MÅL 2-0, Skogen straff strax innanför högra stolpen. Assist: Irre
54 min. Kroppefjäll, farligt avslut som blockas av en spelare
55 min. Kroppefjäll, avslut på mål som målvakten lätt tar
56 min. BYTE Sanna in - Frida N ut
59 min. Kroppefjäll, avslut, över målet
60 min. BYTE Sese in - Millan ut
61 min. Hörna Kroppefjäll från vänster
61 min. Kroppefjäll, avslut i ribban
64 min. Carro, avslut utanför, höger om målet
66 min. Irre, farligt avslut som blockas av en spelare
67 min. BYTE Jennie S in - Sandra ut
72 min. Kroppefjäll, avslut, över målet
72 min. BYTE Joanna in - Stenhård ut
75 min. Jennie S, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
75 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
76 min. Carro, farligt avslut strax utanför högra stolpen
78 min. Jennie S, farligt avslut strax utanför högra stolpen
78 min. Irre, friläge, målvakten räddar
80 min. Hörna G-S Orust FC från höger
82 min. Hörna Kroppefjäll från vänster
83 min. !!! MÅL 3-0, Irre lobbar bollen i högra krysset. Assist: Skogen
85 min. Hörna G-S Orust FC från höger
87 min. Kroppefjäll, avslut på mål som målvakten lätt tar
87 min. VARNING 10
87 min. UTVISNING 10
89 min. Hörna G-S Orust FC från höger
89 min. Sese, avslut, över målet