Ängevi U-valla 2011-05-08
2-2
 (1-1)

En 2-2 förlust

Det var ingen välspelad match vi fick se på den stenhårda Ängevi. Att plan var svårbemästrad syntes ganska omgående. Inte minst i andra spelminuten då Stenhård får ett friläge tillskänks. Tyvärr hade även Hanna svårt att få ordning på bollen och avslutet gick utanför. I sjunde hade vi hjälp av plan istället. Woddy slår en lite för lång djupledsboll som deras målvakt inte får full kontroll över. Irre är där och Irre terar, det blir en härlig kamp om bollen som tillslut Irre vinner och kan slå in den i öppet mål. Några minuter efter var det hemmalagets tur att få ett friläge, men då är Marre där och nyper bollen.
Även om inte spelet funkade så var de vi som skapade de giftigaste lägena och hade bud på tvåan. Men som så många gånger förr i fotbollen så är det tillfälligheterna som avgör. En kommunikationsmiss mellan Marre och Andrea leder till en halvdan rensning som går i gapet på Rössös bästa spelare. Med ett underbart skott från 30 meter sätter hon bollen otagbart över Marre och i mål. Det blev lite oroligt strax efter målet men aldrig nån fara på taket.

I andra börjar vi bra och tar även här ledningen i sjunde minuten. Ett snyggt mål som Millan är mamma till. Uppsnurrning efter kortlinjen och ett distinkt inlägg på Irres fot som inte gör något misstag utan vinklar bollen i öppet mål, ett klassmål. Hemmalaget fick inte till många chanser men när de väl dök upp så var den farlig. Som i 54:e minuten då de får tillett friläge som Marre täcker ut och avslutet tar i utsidan stolpen.

Efter dryga timman får vi en frispark från 31,2 meter. Andrea tar den och får till en härlig träff, tyvärr smiter bollen strax utanför. Vi har några farligheter till och har kontroll över spelet. Men då händer det som inte får hända. Vi tappar bollen i uppbyggnads fasen och de får till en kontring. Trots att vi hade tre spelarna i haserna på hemmalagets kvickaste spelare lyckades vi inte avvärja utan kvitteringen satt bakom Marre. På de tolv minuter som var kvar av matchen lyckades vi få till två riktigt bra lägen men utan resultat.

Vi gör ingen bra match idag, trots det skapar vi massor och är vi det bättre laget. Så utan att överdriva känns denna pinne som en förlust.

1 min. Hörna Rössö från höger
1 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
2 min. Stenhård, friläge, avslut utanför
7 min. !!! MÅL 1-0, Irre närskott mitt i målet. Assist: Woody
9 min. Hörna Rössö från höger
10 min. Rössö, friläge, målvakten räddar
13 min. Sandra, avslut på mål som målvakten lätt tar
17 min. Stenhård, friläge, målvakten räddar
18 min. Hörna Rössö från höger
19 min. Rössö, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
19 min. Hörna G-S Orust FC från höger
21 min. Irre, avslut utanför, vänster om målet
21 min. Sandra, friläge, målvakten räddar
23 min. BYTE Millan in - Viktoria ut
23 min. Rössö, avslut utanför, vänster om målet
25 min. Stenhård, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
27 min. BYTE Jennie S in - Irre ut
28 min. Hörna Rössö från höger
29 min. Rössö, avslut utanför, höger om målet
30 min. !!! MÅL 1-1, Rössö långskott strax under ribban
31 min. BYTE Viktoria in - Millan ut
31 min. Hörna Rössö från vänster
33 min. Stenhård, avslut utanför, höger om målet
38 min. BYTE Irre in - Stenhård ut
38 min. Jennie S, farligt avslut strax utanför högra stolpen
41 min. Rössö, avslut utanför, vänster om målet
42 min. Hörna Rössö från vänster
43 min. BYTE Millan in - Jennie S ut
43 min. Rössö, avslut utanför, vänster om målet

45 min. BYTE Stenhård in - Annelie ut
46 min. Andrea, avslut på mål som målvakten lätt tar
47 min. Sandra, avslut utanför, vänster om målet
47 min. Rössö, friläge, målvakten räddar
51 min. BYTE Annelie in - Skogen ut
52 min. !!! MÅL 2-1, Irre närskott mitt i målet. Assist: Millan
54 min. Rössö, avslut i vänstra stolpen
58 min. Irre, avslut på mål som målvakten lätt tar
60 min. Hörna Rössö från vänster
62 min. BYTE Skogen in - Annelie ut
63 min. Andrea, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
64 min. BYTE Moberg in - Viktoria ut
65 min. Stenhård, avslut på mål som målvakten lätt tar
65 min. BYTE Jennie S in - Sandra ut
66 min. Jennie S, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
67 min. VARNING Woody
73 min. Moberg, avslut utanför, vänster om målet
73 min. Stenhård, farligt avslut strax utanför högra stolpen
78 min. !!! MÅL 2-2, Rössö friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen
79 min. Hörna Rössö från vänster
81 min. Rössö, avslut utanför, höger om målet
81 min. BYTE Sandra in - Millan ut
81 min. Stenhård, friläge, målvakten räddar
82 min. Hörna G-S Orust FC från höger
82 min. Woody, farligt avslut strax över ribban
82 min. BYTE Lisa F in - Frida N ut
83 min. Hörna G-S Orust FC från höger
86 min. Stenhård, avslut utanför, vänster om målet
87 min. BYTE Millan in - Stenhård ut