2-0
 (0-0)
Vallens FF

Premiärvinst och nolla i baken igen

Det var inget snack vilka som var det hetaste laget idag. Redan efter första minuten hade vi två chanser som det borde blivit minst ett mål på. Sedan hade vi bud på några till första kvarten.
Vi kom av oss en aning när Julia i 15:e minuten trampade snett och fick utgå med ruskiga smärtor. Det kändes nästan som vi sprang omkring och hade fokus på hur det gick med Julia istället för matchen. Trots detta kunde vi föra spelet men det lilla extra fattades.

I andra kom vi i gång igen, målchanserna haglade tätt. Så det var inte konstigt att det ringde redan efter fem minuter. Jennie får en boll av Carro, hon slår ett perfekt inlägg som Irre hoppar över och banar väg till en ren Linn. Linn trycker till bollen på halvvolley strax innanför målisens högra stolpe.
Jennie som kom in i slutet av första halvlek var en av våra hetaste spelare och skapade ett antal chanser. Frilägen, klackar och slalomkörningar stod på hennes repertoar. Tyvärr ville sig inte avsluten riktigt utan hon fick nöja sig med assisten till 1-0 målet.
I mitten på halvleken stack Vallen upp några gånger men de blev aldrig något hot. Trots det var det rätt nervöst med tanke på den sköra ledningen. De sista tio blev det lite lugnare när Elin kom in igen. Till hennes vana trogen ville hon inte gå av plan utan vara med i poängprotokollet. Carro var den som spelade fram Elin. Elin i sin tur frispelar Skogen utanför straffområdet som på ett tillslag lappar till och placerar bollen vid stolproten.

Linn blev vald till matchens lirare men det måste varit ett svårt val för alla gör en kanonmatch. Men helt nöjd är jag inte ändå, 28 avslut och bara två mål är inte ok.
Nu har vi hållit nollan i A-laget i 365 minuter, bra jobbat. Jag fortsätter gärna att plussa på minuterna

1 min. Irre, farligt avslut strax över ribban
1 min. Sandra, friläge, målvakten räddar
3 min. Irre, farligt avslut strax över ribban
5 min. Vallens FF, farligt avslut strax utanför högra stolpen
6 min. Sandra, friläge, målvakten räddar
10 min. Irre, avslut utanför, vänster om målet
10 min. Irre, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
11 min. Vallens FF, avslut på mål som målvakten lätt tar
15 min. BYTE Annelie in - Julia ut
21 min. Vallens FF, farligt avslut strax över ribban
22 min. Elin, avslut, över målet
30 min. Hörna G-S Orust FC från höger
30 min. Millan, avslut, över målet
32 min. Vallens FF, avslut på mål som målvakten lätt tar
32 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
33 min. BYTE Jennie Sa in - Irre ut
34 min. Jennie Sa, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
36 min. Hörna G-S Orust FC från höger
36 min. Woody, avslut, över målet
41 min. Hörna G-S Orust FC från höger
41 min. Frida N, avslut på mål som målvakten lätt tar

45 min. BYTE Irre in - Elin ut
45 min. Sandra, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
45 min. Jennie Sa, avslut på mål som målvakten lätt tar
46 min. Jennie Sa, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
48 min. Sandra, farligt avslut som blockas av en spelare
49 min. Skogen, avslut i högra krysset, målvakten räddar
50 min. !!! MÅL 1-0, Linn halv volley vänstra delen av målet. Assist: Jennie Sandberg
51 min. Sandra, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
51 min. Hörna G-S Orust FC från höger
52 min. Linn, avslut i ribban
54 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
55 min. Jennie Sa, friläge, målvakten räddar
55 min. Hörna Vallens FF från vänster
61 min. Jennie Sa, friläge, målvakten räddar
63 min. Jennie Sa, farligt avslut strax utanför högra stolpen
71 min. Vallens FF, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
72 min. BYTE Ellen in - Sandra ut
72 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
73 min. Linn, farligt avslut strax över ribban
74 min. Skogen, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
76 min. Linn, avslut på mål som målvakten lätt tar
78 min. Vallens FF, avslut på mål som målvakten lätt tar
79 min. BYTE Elin in - Irre ut
81 min. Elin, farligt avslut strax över ribban
83 min. !!! MÅL 2-0, Skogen långskott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Elin
85 min. Elin, avslut på mål som målvakten lätt tar
88 min. Vallens FF, avslut på mål som målvakten lätt tar