Dam A tr:
1-0
 (1-0)

Vinst mot Trollhättan

Det var gästerna som började piggast med en dubbelchans redan i första minuten. Vi hade lite svårt att få igång spelet, samtidigt skall man berömma vår defensiv som var snudd på klockren.
Efter dryga tio börjar vi lyfta upp spelet och får till några ”nästan chanser”. Fem minuter senare får vi en hörna som Irre slår. Hon hittar Lollo i bortre delen av straffområdet. Lollo nickar med kraft bollen i backen, studsen går över hela deras försvar och in i mål. Om det inte varit för att det var Lollo skulle man nog tycka det var tur, inte första gången denna tjej skallar in en balja.

Målet gjorde att det släppte lite för oss, vi vågade flytta upp och fick till bra lägen men med sådära avslut. Närmast att göra mål var Linn då hon fick ett härligt instick av Carro, tyvärr räddade målisen.

Inför andra halvlek möblerar vi om lite. Linn och Stenhård byter plats, Sandra går in på top i stället för Lollo (Lollo som för övrigt gjorde en kanon halvlek). Vi börjar mycket bra och tog tag i spelet direkt, gästerna hade stora svårigheter att få något ordnat anfallsspel. Men deras kontringar var inte ofarliga. Farligast var då Julia och Marre gjorde sitt enda misstag, en kommunikations miss. Jag tror att Julia uppfattade att hon skulle spela hem, medan Marre menade tvärs om. Följden blev att en Trollhättetjej snodde bollen rundade Marre och sköt strax utanför. Annars spelade vår backlinje exemplariskt, skulle det vara så att de släppte igenom någon boll så var Marre där som en extra back.

Framåt surrade vi många gånger framför Trollhätte målet men hade svårt att få till det där avgörande skottet. Både Sandra och Sese hade ett par jättefina lägen, men det ville sig inte.

Resultatet får jag nog säga vara rättvist, vi skapade mest medan Trollhättan kanske hade de giftigaste målchanserna. Bra idag var alla med ett extra plus för Marres offensiva spel.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut
1 min. Trollhättan, friläge, målvakten räddar
1 min. Trollhättan, avslut, över målet
7 min. Trollhättan, avslut utanför, höger om målet
13 min. Hörna G-S Orust FC från höger
14 min. !!! MÅL 1-0, Lollo nick strax innanför högra stolpen. Assist: Irre
20 min. Hörna Trollhättan från vänster
21 min. Sese, avslut utanför, höger om målet
22 min. Irre, avslut utanför, höger om målet
24 min. Stenhård, avslut på mål som målvakten lätt tar
25 min. Linn, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
29 min. BYTE Woody in - Carro ut
30 min. Linn, farligt avslut strax utanför högra stolpen
31 min. BYTE Joanna in - Sese ut
32 min. Stenhård, avslut, över målet
33 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
34 min. Joanna, avslut utanför, vänster om målet
41 min. Trollhättan, avslut på mål som målvakten lätt tar
42 min. Hörna G-S Orust FC från höger
42 min. Linn, avslut på mål som målvakten lätt tar
45 min. Irre, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflex räddar

ANDRA HALVLEK
45 min. BYTE Sandra in - Lollo ut
47 min. Hörna G-S Orust FC från höger
51 min. Trollhättan, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
56 min. Hörna G-S Orust FC från höger
63 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
64 min. Joanna, farligt avslut som blockas av en spelare
70 min. Trollhättan, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflex räddar
71 min. Frida N, avslut på mål som målvakten lätt tar
72 min. Trollhättan, friläge, målvakten räddar
74 min. Joanna, farligt avslut som blockas av en spelare
74 min. Hörna G-S Orust FC från höger
74 min. Frida N, avslut utanför, höger om målet
78 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
81 min. BYTE Sese in - Andrea ut
83 min. Sese, avslut på mål som målvakten lätt tar
84 min. Linn, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
90 min. Hörna Trollhättan från höger
90 min. Trollhättan, avslut utanför, höger om målet