2-1
 (0-0)
Tjörns DFF

Bra andra gav utdelning

Det var ingen bländande start vi hade idag. Tjörn var det klart bättre laget i början. Men efter hand kom vi in i matchen. Vårt mittfält börja hitta varandra, mycket tackvare Millans tuffa spel och Ellens och Skogens löpvillighet och spelsinne. Tyvärr hade vi väldigt svårt att skapa några farliga chanser i spelet. De giftigaste kom på fasta situationer, som våra hörnor. Två gånger om höll Sandra på att spräcka nollan, närmast var när en Tjörnbo räddade på mållinjen.

I andra blev det betydligt bättre, vi kom mer fram på kanterna och hade mer folk inne i boxen, och det gav resultat.
Systrarna Nilsson drar upp ett anfall på vänsterkanten. Elin slår in ett fint ilägg till Johanna som släpper bollen till Sandra som dundrar in bollen i mål. En stund efter målet var det dags igen, denna gången kom anfallet från högerkanten. Bollen går tillslut fram till Sandra efter ett antal passningar, hon spelar snyggt bak bollen till Millan som kommer i skottläge. Med en underbar träff sätter hon bollen i krysset.
Med en tvåmålsledning och inte mycket framåt för gästerna kändes det rätt lugnt. Men det skulle snart ändra sig. Gästerna får en indirekt frispark vid straffpunkten på ett tillbakaspel från Frida till Marre, en situation som domaren lika gärna kunde friat. Hur som helst gör de mål på den. Strax efter målet får de ett bra läge men skottet går utanför. Nu blev det riktigt nervöst men tjejerna kunde reda ut det hela med bra individuella insatser.

Sammanfattar man det hela var segern rättvis trots vår svaga start. Sandra gör mål direkt i comebacken, Elin storspelar när hon kom in och hon som inte ens skulle vara med. Hon kom nämligen direkt från flyget från England och blev blixtinkallad för att Irre gick och skada sig i Myckleby Cup

Slutbetyg för vår insatts: en trea

Måste tillägga Andrea o Julia var grymma, lika så Per-Ola som gjorde planen spelbar idag, en av få planer som gick att spela på idag.

2 min. Tjörn, friläge, målvakten räddar
7 min. Tjörn, avslut utanför, höger om målet
12 min. Tjörn, avslut på mål som målvakten lätt tar
16 min. Tjörn, avslut på mål som målvakten lätt tar
23 min. Tjörn, avslut, över målet
31 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
31 min. Sandra, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
34 min. Hörna Tjörn från höger
38 min. Hörna Tjörn från vänster
41 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
41 min. Sandra, avslut utanför, vänster om målet
42 min. Sandra, avslut utanför, höger om målet
45 min. BYTE Elin in - Drotty ut
55 min. Johanna A, avslut på mål som målvakten lätt tar
56 min. BYTE Frida N in - Viktoria ut
59 min. !!! MÅL 1-0, Sandra närskott högra delen av målet. Assist: Elin
60 min. Millan, avslut, över målet
62 min. !!! MÅL 2-0, Millan långskott i vänstra krysset. Assist: Sandra
67 min. Tjörn, avslut på mål som målvakten lätt tar
68 min. BYTE Sanna in - Carro ut
68 min. Ellen, farligt avslut strax utanför högra stolpen
69 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
70 min. Frida N, farligt avslut som blockas av en spelare
70 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
70 min. Hörna G-S Orust FC från höger
75 min. Tjörn, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
77 min. !!! MÅL 2-1, Tjörn skjuter in bollen strax innanför högra stolpen
78 min. Hörna Tjörn från vänster
80 min. Skogen, farligt avslut strax utanför högra stolpen
82 min. Hörna G-S Orust FC från höger
83 min. Hörna G-S Orust FC från höger
83 min. BYTE Drotty in - Johanna A ut
87 min. Tjörn, avslut utanför, vänster om målet