Vallens FF
1-5
 (1-4)

Härlig inställning och bra spel gav seger

Idag var det bra tryck redan från start så när Annelie slog in 1-0 på en retur från ribban på Josses nick var bara allt så himla rättvist. Vi hade några kanonanfall innan tvåan kom, dagens radarpar Linn och Irre snurrade upp hemmalaget rejält innan den målgivande passningen kom fram till Josse. Med en iskall bredsida lägger hon in bollen vid målisens vänstra stolprot.

Efter en halvtimma slappnade vi av lite och vips så var Valle där och pillade in en reducering. Vi reste oss snabbt efter detta och kunde öka på ledningen åter igen genom Josse. Stenhård slår ett perfekt inlägg som Josse på gammalt härligt maner på halvvolley dundrar upp bollen i nättaket, ett klass mål. Men det var inte slut med det för i halvlekens sista minut får hon göra sitt hattrick. Irre, Linn och Linda har ett fint samarbete ute på högerkanten. Till slut bestämmer sig Linda att det är dags för ett inlägg. Och ett sådant inlägg, rakt på Josse som pillar in bollen i mål.

I andra är vi inte riktigt lika taggade som i första, detta höll på att straffa sig när Vallen överlistar Marre med en lobb. Tur för oss att Linda var med på noterna och rensade bort bollen på mållinjen. Linda som för övrigt gör sin bästa match jag sett. Jag fick order av några tjejer att skriva att hon var bäst på plan, bara att instämma.
Som sagt inte lika taggade som i första, men våran trio där fram ville verkligen visa vad de går för. De skapade X-antal chanser och inte helt oväntat var de alla inblandade i nästa mål. Elin får bollen på vänsterkanten, frispelar Stenhård som ensam med målvakten får till ett skott som densamme styr ut till Johanna. Med en härlig helomvändning dundrar hon upp bollen i nättaket och fastställer slutresultatet 5-1.
Segern idag var en laginsats där alla skall ha beröm, för har man en bänk med Skogen, Elin, Woody, Johanna A och Camilla så förstår ni nog att det var ett gått gäng på plan. Och det blev ju inte precis sämre när bänkvärmarna kom in.

0-1-0-1 Julia

1 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
2 min. Irre, avslut på mål som målvakten lätt tar
3 min. Hörna G-S Orust FC från höger
4 min. Stenhård, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
4 min. Stenhård, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
5 min. Linn, farligt avslut som blockas av en spelare
6 min. Hörna G-S Orust FC från höger
6 min. Josse, avslut i ribban
6 min. !!! MÅL 1-0, Annelie slår in en retur högra delen av målet. Assist: Josse
8 min. Sese, farligt avslut som blockas av en spelare
10 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
11 min. Millan, avslut utanför, vänster om målet
13 min. Vallen, avslut utanför, höger om målet
16 min. Irre, avslut på mål som målvakten lätt tar
18 min. Sese, avslut på mål som målvakten lätt tar
19 min. !!! MÅL 2-0, Josse insida av foten strax innanför högra stolpen. Assist: Irre och Linn
21 min. Stenhård, friläge, avslut utanför
21 min. BYTE Woody in - Annelie ut
23 min. Hörna Vallen från höger
24 min. Vallen, avslut utanför, höger om målet
28 min. Irre, avslut på mål som målvakten lätt tar
31 min. BYTE Skogen in - Sese ut
32 min. !!! MÅL 2-1, Vallen närskott högra delen av målet
35 min. !!! MÅL 3-1, Josse halv volley strax under ribban. Assist: Stenhård
38 min. Irre, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
40 min. Linn, avslut utanför, vänster om målet
41 min. Vallen, avslut, över målet
44 min. !!! MÅL 4-1, Josse närskott högra delen av målet. Assist: Linda

45 min. BYTE Elin in - Irre ut
45 min. BYTE Johanna A in - Linn ut
45 min. BYTE Sese in - Millan ut
45 min. BYTE Annelie in - Woody ut
47 min. Skogen, avslut, över målet
49 min. Vallen, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
52 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
55 min. Sese, avslut, över målet
56 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
57 min. Annelie, avslut utanför, höger om målet
58 min. Hörna Vallen från höger
60 min. Julia, avslut på mål som målvakten lätt tar
61 min. Vallen, friläge, målvakten räddar
61 min. Vallen, farligt avslut strax utanför högra stolpen
64 min. Elin, farligt avslut strax över ribban
66 min. BYTE Woody in - Julia ut
69 min. BYTE Millan in - Sese ut
69 min. Stenhård, friläge, målvakten räddar
72 min. !!! MÅL 5-1, Johanna A närskott högra delen av målet. Assist: Stenhård, Elin
73 min. Vallen, avslut, över målet
73 min. BYTE Camilla in - Marre ut
75 min. BYTE Linn in - Stenhård ut
78 min. Vallen, avslut på mål som målvakten lätt tar
80 min. BYTE Irre in - Viktoria ut
80 min. BYTE Julia in - Annelie ut
85 min. BYTE Stenhård in - Linda ut