Lövängen 2010-08-18
8-1
 (3-1)

Målkalas igen, så in i Skogen bra

Idag var det inget snack vem som var det bättre laget. Undantag från de fem första minuterna var det vi som hade det mesta och bästa i matchen. Vi fick se härliga kombinationer, spelvändningar och ett underbart kortpassningsspel. Vårt mittfält var klockrena idag, Millan såg till att bollarna stannade kvar i anfallet, Skogen fördelade och Josse rev sönder deras mittfält. Ett helt otroligt bra jobb av de tre.

Våra anfallare gjorde det inte lätt för Rössö heller. De höll igång deras försvar så det till slut visste de inte vilket ben de skulle stå på. När dessutom våra ytterbackar blandade i sig i leken var lyckan total. Annelie och Julia hade full koll på deras anfallar, inte en enda gång kom de rena.
Marres insatt på deras mål var väl det enda jag inte är nöjd med (inte Marre heller vet jag). Först en dålig passning rakt i gapet på en Rössö spelare, sedan ett sådär ingripande innan hon fick hämta bollen i nätmaskorna. I andra reparerade hon skadan genom att spela fram Elin till 5-1.

Det var många fina prestationer idag. Några jag minns speciellt är Skogen underbara spel och hennes mål direkt på hörna. Hennes fantastiska boll fram till Linn och dennes iskalla avslut vid stolproten. Stenhårds osjälviska passning så att Elin kunde rulla in bollen i öppet mål. Elins kalla avslut på Marres passning. Stenhårds rundning av målvakten till 3-1 och Josses förarbete. Och till slut Josses härliga genombrytning vid 6-1 målet. Sen hade vi två långskott i mål med Skogen gjorde det första och Millan fastställde slutresultatet 8-1 med ett skott 30 meter som gick ribba in.

Kul att det var cirkus 50 betalande igen och tack till våra matchvärdar F-12 som gjorde ett fantastiskt insatts.

0-0-1-1 Andrea

2 min.
2 min. Josse, friläge, målvakten räddar
5 min. Stenhård, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
6 min. !!! MÅL 1-0, Skogen vänster hörna direkt i mål
8 min. Hörna Rössö från höger
12 min. Josse, farligt avslut strax över ribban
14 min. !!! MÅL 1-1, Rössö långskott högra delen av målet
16 min. !!! MÅL 2-1, Skogen långskott strax under ribban. Assist: Josse
16 min. Josse, friläge, målvakten räddar
18 min. Hörna G-S Orust FC från höger
19 min. Linn, avslut, över målet
23 min. Elin, avslut utanför, höger om målet
24 min. Hörna G-S Orust FC från höger
24 min. Elin, avslut på mål som målvakten lätt tar
25 min. Josse, friläge, målvakten räddar
29 min. Elin, farligt avslut strax över ribban
29 min. Linn, avslut på mål som målvakten lätt tar
32 min. !!! MÅL 3-1, Stenhård friläger, rundar målvakten skjuter bollen högra delen av målet. Assist: Josse
34 min. Stenhård, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
34 min. Hörna G-S Orust FC från höger
34 min. Julia, avslut, över målet
41 min. Josse, farligt avslut strax utanför högra stolpen

48 min. VARNING Annelie
49 min. Rössö, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
50 min. Josse, friläge, målvakten räddar
50 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
50 min. Linn, farligt avslut strax över ribban
57 min. Rössö, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
57 min. !!! MÅL 4-1, Elin friläge, tidigt skott strax under ribban. Assist: Stenhård
58 min. BYTE Viktoria in - Carro ut
58 min. !!! MÅL 5-1, Elin friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen. Assist: Marre
59 min. BYTE Johanna A in - Elin ut
60 min. Millan, avslut utanför, höger om målet
62 min. Stenhård, avslut på mål som målvakten lätt tar
62 min. Andrea, avslut utanför, vänster om målet
63 min. Viktoria, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
66 min. !!! MÅL 6-1, Josse friläge, tidigt skott i högra krysset. Assist: Andrea
68 min. Stenhård, friläge, målvakten räddar
69 min. Skogen, farligt avslut strax utanför högra stolpen
70 min. Josse, farligt avslut strax utanför högra stolpen
72 min. BYTE Sanna in - Andrea ut
73 min. Hörna G-S Orust FC från höger
75 min. Hörna G-S Orust FC från höger
77 min. !!! MÅL 7-1, Linn skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen. Assist: Skogen
79 min. Stenhård, farligt avslut strax över ribban
79 min. Stenhård, farligt avslut strax utanför högra stolpen
82 min. BYTE Elin in - Stenhård ut
82 min. Hörna G-S Orust FC från höger
83 min. Linn, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
85 min. BYTE Carro in - Linn ut
85 min. !!! MÅL 8-1, Millan långskott i ribban och in. Assist: Andrea
87 min. Skogen, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
88 min. Viktoria, avslut på mål som målvakten lätt tar