1-2
 (0-1)
Vallens FF

Inte bra men bra spel

Det var en hård och jämn match på Tavlebord där målen kom på små missar från båda lagen. Upprinnelsen till 0-1 mål var en lite för hård bakåtpass till Marre som fick snedträff. Bollen gick sedan ut till en Vallenspelare som kunde slå in bollen i öppet mål. Deras tvåa kom på straff när bollen studsade upp på Millans arm. Vår reducering blev till på en skarvnick från deras backlinje som ställde Irre helt fri. Visserligen räddade målvakten men lämnade retur som Stenhård slog in.
Matchen började som sagt med 1-0 till gästerna och det redan efter andra minuten. Åter igen får vi en mardrömsstart. Vi kommer igen trots det knäckande målet och spelar stundtals riktigt bra fotboll. I mitten på halvleken får Skogen ett läge utifrån höger där hon skottlobbar över målvakten. Man kan lugnt konstatera att turen inte var med oss för först tar bollen i ribbans underkant för att sedan träffa stolpen och ut. Mycket närmare än så kommer man inte.
I andra hårdnar det till ännu ett snäpp med många tuff och (h)ärliga närkamper. Båda mittfälten levererar fina bollar till sina anfallare, men det var inte så ofta de fick till några bra lägen innan backlinjerna var där och styrde upp det hela. Framför allt storspelade Julia, även om hon blev bortgjord en eller t.o.m. två gånger var det hon som hade sista ordet genom att ta bollen. När matchen stod och vägde får Vallen den straff som tidigare nämnts. Synd att vi inte hade domaren från Rössö matchen, då hade det nog bara blivit frispark för att den var för billig.

Nu var det riktig brant uppför backe och med lite ommöbleringar i laget börjar vi trycka på. När kvarten kvar kommer målet av Stenhård. Vi skapar ett gäng farligheter till innan matchen är slut men får tyvärr inte till det. Den farligaste målchansen hade faktiskt Vallen när de får en dubbelchans i 85:e. Först gör Marre en grym räddning sedan räddar Andrea returen på mållinjen.

Surt att åtminstone inte få med en poäng när vi trots allt bjuder upp med bra spel. Julia storspelade som sagt och blev vald till GS bäste. Vi hade många som spelade bra idag men jag vill nämna en speciell, Linn. Äntligen får hon göra debut för oss och så som hon spelar kommer det att tuffa till sig om en mittfälts plats.

0 min. Vallen, avslut på mål som målvakten lätt tar
2 min. !!! MÅL 0-1, Vallen skjuter in bollen mitt i målet
5 min. Vallen, avslut utanför, vänster om målet
7 min. Hörna Vallen från höger
7 min. Vallen, avslut utanför, vänster om målet
12 min. Vallen, avslut på mål som målvakten lätt tar
13 min. Johanna A, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
18 min. Viktoria, avslut på mål som målvakten lätt tar
21 min. Skogen, avslut i virkets vänstra kryss
24 min. BYTE Millan in - Linn ut
24 min. BYTE Frida N in - Carro ut
26 min. Vallen, farligt avslut som blockas av en spelare
30 min. BYTE Irre in - Johanna A ut
31 min. BYTE Linn in - Sese ut
33 min. Stenhård, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
34 min. Hörna G-S Orust FC från höger
34 min. Josse, farligt avslut som blockas av en spelare
34 min. Josse, avslut utanför, höger om målet
39 min. Vallen, avslut utanför, höger om målet
40 min. Irre, avslut utanför, höger om målet

45 min. BYTE Johanna A in - Stenhård ut
46 min. Vallen, avslut, över målet
49 min. Vallen, avslut på mål som målvakten lätt tar
51 min. Irre, avslut utanför, vänster om målet
56 min. !!! MÅL 0-2, Vallen straff strax innanför vänstra stolpen
61 min. BYTE Carro in - Frida N ut
63 min. Johanna A, avslut på mål som målvakten lätt tar
63 min. Vallen, avslut på mål som målvakten lätt tar
64 min. Hörna Vallen från vänster
65 min. BYTE Stenhård in - Millan ut
65 min. Irre, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
74 min. Stenhård, avslut utanför, vänster om målet
76 min. !!! MÅL 1-2, Stenhård slår in en retur mitt i målet. Assist: Irre
77 min. Stenhård, avslut på mål som målvakten lätt tar
78 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
78 min. Johanna A, friläge, målvakten räddar
82 min. Viktoria, avslut utanför, höger om målet
84 min. Vallen, farligt avslut som blockas av en spelare
85 min. Vallen, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
85 min. Vallen, farligt avslut som blockas av en spelare
85 min. Hörna G-S Orust FC från höger
87 min. Linn, avslut utanför, vänster om målet