4-0
 (1-0)

Tre pinnar till damerna

Femtio betalande hade kommit till Tavlebordsvallen denna soliga söndags eftermiddag, för att se våra damer ta sin första tre poängare i serien. Lite ommöbleringar i laget sedan sist där bl.a. Viktoria som äntligen är skadefri kan göra serie debut för oss.

Första halvlek radade vi upp chanser men bollen hade otroligt svårt att ta sig i mål. Andrea hade ett kanonskott som målvakten hade svårt att hålla, bollen rullade mellan hennes ben men räddades till slut av henne på mållinjen. Stenhård var nog ändå närmare att spräcka nollan. I ett härligt anfall går bollen fram till henne. Efter att målisen blivit bortgjord skall hon bara lägga in bollen i öppet mål, då kommer en back i ett jehu och räddar på mållinjen. Förutom dom hade Johanna en i ribban, Hanna och Josse var sitt strax ovanför den samma.

I tretionde minuten kom äntligen målet. Josse får en djupledsboll av Stenhård efter kanten, målvakten rusar ut och stör henne. Istället för att ta ett okontrollerat avslut vänder hon om och lyfter in bollen över målvakten i det långa hörnet, ett mycket snyggt mål.

1-0 i halvlek var något i under kant och då inte bara tanke på vårt stora övertag i avslut utan även de gånger bollen rullade framför mål då vi var sånär få till det. LSK hade inte mycket de första 45, ändå fick Marre ta ett friläge.

I början andra förde vi spelet liksom i första och radade upp många fina anfall innan tvåan kom. Josse betalade tillbaka till Stenhård genom ett underbart instick som hon smäller upp i nättaket. Efter målet slappnade vi av lite och släppte upp LSK. Detta resulterade i en frispark som läggs i bortre delen av målgården, där kommer en Ljunkskilenare och på ett akrobatiskt sätt får till ett avslut i ribban.

När knappa kvarten kvar snurrar vi upp LSK försvaret och bollen går fram till Mia. Strax utanför straffområdet drar hon på ett kanonskott som styrs utanför av en back med armen. Straffen var ett faktum och Skogen gjorde inget misstag utan såg till att göra 3-0.

I slutet få vi äntligen utdelning på en av våra giftiga hörnor. Sese är där med huvudet och nickar in bollen i krysset och faststället slutresultatet 4-0.

Härligt att målskyttet lossnade idag och tre poäng kunde inkasseras. Stenhård fick en ros för bästa spelare i GS Orust FC. Själv kan jag inte sluta beundra Marre, idag fick hon inte mycket att göra men när det väl händer är hon en skräck för motståndarna. När frilägena kommer lyser hon upp och formligen älskar att sno bollen från motståndarna, två stycken idag. Annars gör alla en bra match så helst skulle det delats ut en hel bukett.

5 min. Hörna LSK från vänster
7 min. Hörna G-S Orust FC från höger
8 min. Josse, avslut på mål som målvakten lätt tar
9 min. LSK, farligt avslut som blockas av en spelare
9 min. Hörna LSK från höger
13 min. Andrea, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
15 min. LSK, friläge, målvakten räddar
15 min. LSK, farligt avslut som blockas av en spelare
17 min. Josse, farligt avslut som blockas av en spelare
17 min. Viktoria, avslut på mål som målvakten lätt tar
20 min. Sese, avslut på mål som målvakten lätt tar
21 min. BYTE Millan in - Sese ut
22 min. Josse, farligt avslut strax över ribban
23 min. Stenhård, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
23 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
24 min. Johanna A, avslut i ribban
24 min. Hanna, farligt avslut strax över ribban
27 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
27 min. Millan, avslut, över målet
30 min. !!! MÅL 1-0, Josse skjuter in bollen strax innanför högra stolpen. Assist: Stenhård
31 min. Johanna A, avslut på mål som målvakten lätt tar
35 min. BYTE Sese in - Hanna ut

45 min. BYTE Hanna in - Sese ut
50 min. LSK, avslut, över målet
55 min. Hanna, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
58 min. !!! MÅL 2-0, Stenhård närskott strax innanför högra stolpen. Assist: Josse
60 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
62 min. BYTE Mia in - Johanna A ut
62 min. LSK, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
65 min. BYTE Woody in - Viktoria ut
69 min. LSK, avslut i ribban
70 min. Hörna LSK från vänster
70 min. BYTE Viktoria in - Carro ut
77 min. Mia, farligt avslut som blockas av en spelare
78 min. !!! MÅL 3-0, Skogen straff högra delen av målet. Assist: Mia
78 min. BYTE Johanna A in - Stenhård ut
79 min. BYTE Sese in - Hanna ut
80 min. BYTE Carro in - Andrea ut
83 min. Hörna G-S Orust FC från höger
84 min. !!! MÅL 4-0, Sese nick i vänstra krysset. Assist: Skogen
85 min. Johanna A, farligt avslut strax utanför högra stolpen
85 min. LSK, avslut på mål som målvakten lätt tar
86 min. LSK, friläge, målvakten räddar
86 min. Sese, avslut utanför, vänster om målet
87 min. Johanna A, farligt avslut strax över ribban
87 min. Johanna A, avslut utanför, höger om målet