Ängö Schakt Arena 2010-04-18
0-1
 (0-0)

Sex pinnar förlorade

Det blev en bitter sex poängs förlust mot SIF i dag. Förlust i både serien och DM eftersom vi slagit ihop matcherna.
Vi började matchen segt trots detta var det vi som hade matchen första giftiga avslut genom Johanna. Det tog oss ca: halva halvleken innan vi kom in i matchen och börja få till lite rull. Framåt var det åter igen Johanna A som var hetast. Hade nu bara skotten gått innanför målramen och inte utanför kunde det blivit en riktig rolig period. Nu slutar halvleken oavgjort, ett resultat som präglade matchen så långt.

Med vårt fina avslut av första trodde jag vi var på gång, men inte. Marre får göra inom sju minuter fyra kvalificerade räddningar på detta kommer ett skott i ribban. Även om vi jämnade ut spelet så kom deras ledningsmål i 58 minuten inte helt ologiskt. Att det kom på en hörna var heller inte oväntat för i stort sätt alla deras hörnor var giftiga. Efter målet lugnade SIF:arna ner sig något och vi kunde lyfta upp spelet.
Sista tjugo hade vi bra tryck på motståndarna, tyvärr kom vi bara fram till ett antal "nästan chanser". Hur GS-röd jag än är kan jag inte påstå att vi var närmast att gör nästa mål. För i slutet på matchen hade SIF en trippelchans med två skott i ribban och en räddning av Marre. SIF hade även en till i ribban tidigare i halvleken.

Vi visar återigen att vi kan komma igen och trycka på i slutet av matchen, hade varit kul om vi hade den inställningen i 90 minuter. Att Marre blev vald till bäste spelare var inte direkt överrakande. Andrea och Julia stod för en strong insatts liksom Johanna A. Annelies gamla stukning fick tyvärr återfall igen och blir nog borta ett tag.

På onsdag har vi nästa DM-match, motståndare är Henån och vi hoppas på gräspremiär på Tavlebord

6 min. Johanna A, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
7 min. SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
8 min. Hörna SIF från höger
8 min. SIF, farligt avslut strax över ribban
11 min. SIF, avslut i vänstra krysset, målvakten räddar
11 min. SIF, farligt avslut som blockas av en spelare
20 min. Skogen, avslut, över målet
21 min. BYTE Hanna in - Millan ut
26 min. Hanna, avslut på mål som målvakten lätt tar
29 min. Andrea, avslut på mål som målvakten lätt tar
30 min. BYTE Annelie in - Johanna R ut
30 min. Johanna A, avslut, över målet
30 min. Johanna A, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
34 min. Johanna A, farligt avslut som blockas av en spelare
36 min. Hanna, farligt avslut strax utanför högra stolpen
39 min. Hörna SIF från vänster
40 min. SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
43 min. Hörna SIF från höger

46 min. SIF, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
47 min. SIF, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
50 min. Hörna SIF från höger
51 min. SIF, avslut i ribban
51 min. SIF, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
52 min. SIF, friläge, målvakten räddar
52 min. SIF, farligt avslut som blockas av en spelare
54 min. Hörna G-S Orust FC från höger
57 min. Irre, avslut på mål som målvakten lätt tar
58 min. Hörna SIF från höger
58 min. !!! MÅL 0-1, SIF närskott strax innanför vänstra stolpen
60 min. Stenhård, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
63 min. SIF, avslut utanför, vänster om målet
64 min. Irre, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
68 min. Stenhård, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
68 min. BYTE Millan in - Hanna A ut
71 min. BYTE Hanna in - Johanna A ut
71 min. SIF, avslut, över målet
72 min. BYTE Sese in - Angelica ut
74 min. BYTE Mia in - Irre ut
76 min. BYTE Annelie in - Carro ut
77 min. BYTE Carro in - Annelie ut
79 min. SIF, avslut i ribban
81 min. BYTE Johanna A in - Carro ut
81 min. Millan, farligt avslut strax utanför högra stolpen
83 min. SIF, avslut utanför, höger om målet
83 min. Millan, avslut utanför, höger om målet
84 min. Johanna A, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
86 min. SIF, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
87 min. Andrea, avslut på mål som målvakten lätt tar
88 min. SIF, avslut i ribban
91 min. Marre, farligt avslut som blockas av en spelare