1-5
 (0-3)

Västsvensk derby i danmark

I kanonväder, 18 grader varmt och vindstilla slog vi Kungsbackas div. 4 lag med ett bländande spel.

Det var inte bara solen som bländade denna dag utan även vårt spel. Det lysande spelet från de senaste matcherna höll i sig. Passningsspelet var inte mycket att klaga på, alla var delaktiga från första till sista dam. Att ledningsmålet skulle komma var inte frågan om om utan när. Och mycke riktigt kom det i sjunde minuten. Ett underbart inlägg av Ellen nickades in av Josse och vilt jubel hördes från kanten. Josse hade ett liknade läge en stund senare men utan resultat. Dessförinnan hade Höna ett skott i stolpen. Elin som hade börjat lite trögt och lite missnöje hördes från hennes far. Svar på talkom direkt när hon från ingen vinkel alls pricksköt bollen i mål vid närmsta stolproten. Och för att tysta far sin gjorde hon ett till på ett långskott sex minuter senare.
En stund in i andra ser Skogen att målisen är långt ute och tar tillfället i akt att skott loppa över henne. Josses 1-0 mål var det klart snyggaste avslutet men Hannas mål hade det finaste förarbetet. Ett anfall från högerkanten och ett överlångt inlägg tar Mia hand om. Istället för att få till ett avslut i dålig vinkel spelar hon bak till Josse som i sin tur rullar bollen till Ellen. Ellen forsätter att rulla bollen mot Hanna som befinner sig ut till höger utanför straffområdet. Med en Hanna tåpaj gör hon 5-0 och matchen var avgjord. Kungsbacka fick dock in ett tröstmål, synd att vi inte fick hålla nollan.
5-1 mot Kungsbackas div.4 lag är helt okey, men det är fortfarande svårt att säga hur vi ligger till. Men det ser onekligen bra ut.