futsal

Dam A Futsal

Inlands IF - Gilleby/Stala  1-3

Nu är vi i semifinal!

Efter matchen mot vallen krävdes det att vinna med minst 5-0 för att vi skulle kunna komma etta i gruppen.
Så vi gick med inställningen att detta skulle vi klara.
Tjejerna bevisar sin spelskicklighet redan efter 10 sekunder med ett mål av Josse som blev framspelad av Hanna.
Redan efter en knappt minut utökar vi ledningen med 2-0 som Johanna sätter på sin egen retur.
Nu slappnar tjejerna av och står på hälarna vilket märks på deras spel att positionerna krymper ihop och vi spelar inte lika enkelt. Detta resulterar i att Inlands reducerar när det är 6 minuter kvar. Efter detta skärper tjejerna till sig igen och spelet flyter på bättre igen.
När det är en minut kvar anfaller våra toppar och Hanna skjuter på mål och skapar en retur som Malin sätter enkelt.

Tjejerna ger sig själva en rättvis vinst och matchen slutar 1-3.