F-14 södra
Vallens IF - Gilleby/Stala  1-6 (1-1)
Äntligen dags

Då var det äntligen dags för seriepremiär för F14, de fick ju stå över första omgången så nu var de rejält spelsugna.

Började bra och fick igång spelet, trots motvind i första halvlek och bra motstånd så kunde G/S ta ledningen. I 20 min var spelet dock lite rörigt i mitten men efter lite coachning så fick de mer ordning på spelet igen, dock fick Vallen till en kontring och kunde kvittera. 1-1 i halvlek.

Andra började bra med anfall och efter bara 3 min spel så kunde G/S göra mål igen. Sen lossnade det rejält och de tryckte på. Efter en hörna i 42:a min och nick i mål så var det 1 -3.
Var ett fysiskt spel och Vallen bjöd på bra motstånd för våra tjejer. De gav sig dock inte och det blev både 4, 5 och 6 mål. Vilket målkalas det blev i första matchen. Grattis tjejer till en bra spelad match.