F-17  div.2
G-S Orust FC - IK Rössö  1-1 (1-1)
En poäng i premiären

Vi startade bra med fint spel, men det försvann tyvär ganska snart. För i sjunde minuten blev vi uppsnurrade i försvaret och 0-1 blev ett faktum. Jag vet inte vad som hände, men luften gick ur tjejerna samtidigt som Rössö spelade bra. Det var inte förrän sista kvarten av halvleken som vi kom tillbaka in i matchen. Mycket var nog tack vare att Jenny kvitterade justnär det var 15 kvar.
Målet kom till på en fin djupledsboll från Frida. Jenny la in turbon och drog ifrån försvaret men målvakten var på sin vakt och gick ut och satte press. Jenny fick inget skottläge utan hon vände om och såg att målvakten inte hunnit in i mål. Med ett iskallt långskott överlistade hon alla och som sagt 1-1.

I andra blev vi ett helt annat lag. Och helt plödsligt ville alla vara med och spela. Pressen satt där och tjejerna visade sig. Nu var det riktigt roligt att vara ledare.

Vi hade några bra lägen att avgöra men deras målvakt räddade dom. Man kan väl säga att även våran målvakt Johanna räddade oss. Vem minns inte räddningen nere vid stolproten på ett skott som styrdes dit av oss.

Det var gott att det var i andra halvlek vi kom igång. Dels för att det är alltid bra att sluta bra i en match och även ett kvitto att vi står oss vad det gäller kondisen.

1 min. Jenny B, avslut utanför, höger om målet
7 min. !!! MÅL 0-1, Rössö närskott strax innanför högra stolpen
7 min. BYTE Roth in - Ebba H ut
10 min. Rössö, farligt avslut som blockas av en spelare
10 min. Rössö, avslut utanför, höger om målet
11 min. Hörna G-S Orust FC från höger
11 min. Rössö, avslut på mål som målvakten tar lätt
13 min. Rössö, farligt avslut som blockas av en spelare
13 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
18 min. Rössö, avslut utanför, höger om målet
20 min. BYTE Ebba H in - Maja V ut
29 min. BYTE Öbom in - Emma S ut
32 min. !!! MÅL 1-1, Jenny B långskott strax innanför högra stolpen. Assist: Frida D
33 min. Ebba H, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
38 min. BYTE Emelia in - Roth ut
39 min. Hörna G-S Orust FC från höger
42 min. BYTE Maja V in - Vera ut

45 min. Hörna Rössö från vänster
45 min. Rössö, avslut på mål som målvakten tar lätt
50 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
52 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
53 min. Ebba H, avslut på mål som målvakten tar lätt
59 min. BYTE Emma S in - Lisa L ut
62 min. Rössö, avslut, över målet
62 min. BYTE Lisa L in - Maja S ut
70 min. BYTE Vera in - Ebba H ut
71 min. Rössö, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
71 min. Hörna Rössö från höger
73 min. VARNING Rössö
75 min. Lisa L, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
78 min. Hörna G-S Orust FC från höger
83 min. Jenny B, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
85 min. BYTE Roth in - Emelia ut
85 min. Rössö, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
86 min. Hörna Rössö från vänster
87 min. Rössö, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
88 min. Rössö, avslut, över målet