F-17
G-S Orust FC - Svarteb./Munkedal/Hedekas  8-0 (7-0)
Samma som sist fast tvärs om

Det blev ungefär samma matchbild som senaste matchen. Men den här gången var det lite roligare för nu var det vi som hade övertaget.

Att vi fick en smakstart hjälpte nog till att allt flöt på idag. 1-0 redan innan första minuten var slagen, målet inprickat av Lollo. Maja J startade sitt målskytte med att ta bollen nästan vid halva plan och sedan dribbla igenom halva laget för att till slut iskallt bredsida in bollen bredvid deras duktiga målis. Tre mål till blev det innan halvleken var slut.

Jenny och Elin gjorde de återstående två denna halvlek. Elins var en riktig delikates, då hon vaksamt var framme och drog till bollen på volley rakt upp i nättaket.

Första halvlek var vi oförskämt överlägsna, gästerna hade stundtals svårt att komma över mittlinjen.

Jag tror att våra motståndare hade bestämt sig för att nu fick det vara nog. För i andre blev det betydligt svårare att få in bollen. Visserligen hade vi i stort sätt samma antal avslut som i första, men deras målis hade bestämt sig för att spika igen.

Ett mönster anfall i mitten av andra blev dock för svårt för vår gästande målvakt. Det var Lollo som fick ett uppspel från vårt mittfält. Lollo passar på ett tillslag till en rättvänd Ebba H. Ebba ser att Lollo sticker och slår en fin djupledsboll till henne. Snabbt som vinden är hon nere och slår ett inlägg. Där har Olivia tagit sig in i boxen. Hon får tag i bollen, men istället för att vända om och försöka skjuta in i gröten ser hon Majros i ett kanonläge. Sagt och gjort, en enkel bredsida tillbaka och unga fröken Våhlberg placerar säkert in bollen i mål till 8-0, som blev slutresultatet.

Rolig idag är att vi har fem olika målskyttar och att det defensiva spelet fungerade perfekt. Vi släppte bara till två lägen för gästerna idag.

Måste säga att vi hade en fantastisk bra domare idag.
__________________

Jag har inte med bytena idag, för i första halvlek hade jag inte fått gjort något annat än notera detta.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut
1 min. !!! MÅL 1-0, Lollo närskott högra delen av målet. Assist: Oliwia
4 min. Hörna G-S Orust FC från höger
4 min. Oliwia, avslut utanför, vänster om målet
9 min. Jenny, avslut på mål som målvakten tar lätt
9 min. !!! MÅL 2-0, Maja J friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen. Assist: -----
15 min. Berntsson, avslut utanför, höger om målet
17 min. Ebba S, avslut på mål som målvakten tar lätt
23 min. Jenny, friläge, målvakten räddar
23 min. Jenny, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
24 min. Lollo, avslut på mål som målvakten tar lätt
25 min. !!! MÅL 3-0, Maja J friläge, tidigt skott högra delen av målet. Assist: Filippa
27 min. Bella, farligt avslut strax utanför högra stolpen
28 min. !!! MÅL 4-0, Jenny närskott högra delen av målet. Assist: Ebba S
34 min. !!! MÅL 5-0, Maja J skjuter in bollen högra delen av målet. Assist: Lollo
34 min. Hörna G-S Orust FC från höger
35 min. !!! MÅL 6-0, Elin närskott strax under ribban. Assist: Jenny
36 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
37 min. Maja V, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
38 min. Maja J, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
39 min. !!! MÅL 7-0, Maja J skjuter in bollen högra delen av målet. Assist: Bella

ANDRA HALVLEK
42 min. Lollo, friläge, målvakten räddar
46 min. Bella, farligt avslut strax utanför högra stolpen
46 min. Hörna G-S Orust FC från höger
46 min. Lollo, farligt avslut strax över ribban
48 min. Filippa, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
49 min. Hörna G-S Orust FC från höger
52 min. Maja V, avslut på mål som målvakten tar lätt
53 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
53 min. Berntsson, avslut, över målet
56 min. Maja V, farligt avslut strax utanför högra stolpen
59 min. M/S, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
61 min. !!! MÅL 8-0, Maja V skjuter in bollen vänstra delen av målet. Assist: Oliwia
65 min. Jenny, friläge, målvakten räddar
68 min. M/S, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
69 min. Maja J, avslut i vänstra stolpen
69 min. Elin, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
70 min. Elin, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
76 min. Maja J, avslut utanför, höger om målet
77 min. Maja V, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
80 min. Emelia, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
80 min. Lollo, avslut på mål som målvakten tar lätt