F-17  div.2
IK Rössö - G-S Orust FC  3-3 (1-2)
Vi kunde bättre

Det var skillnad på inställning idag, nu var vi etta in i situationerna igen och vågade hålla i bollen. Även passningsspelet var flera klasser bättre och stundtals en fröjd för ögat.
Vi startade piggt och piggast av oss alla var Carro. Inom loppet av några minuter hade hon fyra avslut varav en av de i stolpen. Oturligt nog efter den stolpträffen går Rössö upp och gör 1-0 på ett friläge. Minuten efter var det nära igen, men Filippa vägrar att släppa in två frilägen på raken.

Rättvisan visade sig på sin bästa sida när Carro iskallt rundar målvakten och vi kvitterar, framspelningen stod Maja J för. Vi fortsätter att spela bra och kan ta ledningen efter en dubbelhörna från Lollos fot. Målskytten är Jenny som bröstar in bollen i bortre delen av målet.

Fotbollen är rätt lustig, vi skapade hur många 5-stjärniga chanser idag och så får vi in ett ”skitmål” , om man får säga så. Förspelet var det inget fel på, ett fint spel på högerkanten och en Maja J som rundar en försvarare vid kortlinjen och slår som sig bör en fin passning snett inåt bakåt. Istället för att vi slår in bollen styrs den på ett hemma ben och i mål.

Vi fortsatte att spela bra men så får de en straff i 66:e minuten som de slår in. Några minuter efter får de ytterliga en men den räddar Filippa. Vi går ner oss en aning efter dessa händelser och börjar släppa till bakåt. Ett onödigt bolltapp på mitten ett friläge sedan 3-3, riktigt surt och inte speciellt rättvist.
Men det fanns krafter kvar i oss och vi började skapa chanser av den högkvalitativa sorten. Hade det inte varit för deras förgrymmade målvakt hade seger gått i hamn, så blev nu inte fallet och matchen slutade oavgjort.

Man kan utan tvekan konstatera att vi hade rätt målskyttar idag, Carro, Jenny och Maja J. Majas var väl lite turligt men det skall en bra spelare ha. Carro och Jenny skapade så många fina chanser och med lite flyt och kyla hade de varit värda att hänga in några till. Men jag är inte orolig skapar man läge så kommer målen, hade varit mer orolig om de två inte skapat någon målchans alls.

Bra jobbat tjejer
_____________
1 min. Carro, avslut på mål som målvakten tar lätt
1 min. Carro, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
3 min. Hörna G-S Orust från höger
3 min. Carro, avslut i vänstra stolpen
5 min. Carro, avslut på mål som målvakten tar lätt
6 min. !!! MÅL 0-1, Rössö friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen
8 min. Rössö, friläge, målvakten räddar
11 min. !!! MÅL 1-1, Carro friläger, rundar målvakten skjuter bollen mitt i målet. Assist: Maja J
14 min. Carro, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
14 min. BYTE Jenny in - Ebba H ut
16 min. Carro, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
18 min. Hörna Rössö från höger
22 min. Hörna Rössö från höger
22 min. Rössö, avslut utanför, höger om målet
26 min. Maja J, avslut utanför, höger om målet
29 min. Hörna G-S Orust från höger
29 min. Maja J, avslut utanför, vänster om målet
30 min. Hörna G-S Orust från vänster
31 min. Hörna G-S Orust från vänster
31 min. !!! MÅL 2-1, Jenny bröstar in bollen högra delen av målet. Assist: Lollo
32 min. Hörna Rössö från vänster
32 min. Rössö, avslut, över målet
33 min. BYTE Lova in - Lollo ut
33 min. BYTE Olivia in - Maja J ut
35 min. Rössö, avslut i högra stolpen
35 min. Rössö, avslut på mål som målvakten tar lätt
36 min. Carro, avslut i högra krysset, målvakten räddar
38 min. Hörna Rössö från höger
41 min. Hörna Rössö från höger
42 min. Rössö, avslut utanför, höger om målet
42 min. Hörna G-S Orust från höger

45 min. BYTE Lollo in - Liza ut
45 min. Jenny, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
46 min. Rössö, avslut utanför, höger om målet
49 min. Carro, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
49 min. BYTE Liza in - Lollo ut
50 min. Hörna G-S Orust från höger
51 min. Rössö, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
54 min. !!! MÅL 3-1, Maja J skjuter in bollen mitt i målet. Assist: Olivia
55 min. Maja J, farligt avslut strax utanför högra stolpen
56 min. Rössö, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
57 min. BYTE Ebba H in - Lova ut
58 min. Hörna G-S Orust från vänster
59 min. Jenny, avslut utanför, vänster om målet
59 min. BYTE Maja V in - Mirre ut
60 min. Hörna G-S Orust från vänster
60 min. BYTE Emma in - Emelia ut
63 min. Carro, avslut utanför, vänster om målet
64 min. Hörna Rössö från vänster
65 min. Rössö, avslut på mål som målvakten tar lätt
66 min. !!! MÅL 3-2, Rössö straff strax innanför vänstra stolpen
69 min. Rössö, farligt avslut strax över ribban
70 min. Rössö, STRAFF, målvakten räddar
72 min. Rössö, farligt avslut strax utanför högra stolpen
72 min. Rössö, avslut utanför, höger om målet
74 min. Rössö, avslut utanför, vänster om målet
77 min. Jenny, farligt avslut strax utanför högra stolpen
79 min. !!! MÅL 3-3, Rössö friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen
80 min. Maja J, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
81 min. BYTE Lollo in - Carro ut
82 min. Lollo, avslut, över målet
82 min. Lollo, avslut på mål som målvakten tar lätt
84 min. Jenny, avslut på mål som målvakten tar lätt
84 min. BYTE Carro in - Ebba H ut
90 min. Jenny, farligt avslut strax utanför högra stolpen