F-17  div.2
G-S Orust FC - Sv.borg/Munkdl/He  4-2 (2-0)
Stabilt och rättvist

Så var det dags för hemma premier på Lövängens IP gräs. Strålande solsken och ett laddat gäng, vad mer kan man önska sig? Skulle väl vara en seger möjligtvis. Och det blev det.

Frida startade målskyttet genom att slå in en retur på Lollos tunga skott. Jenny var så när att öka på ledningen strax efter men målisen räddar. Tyvärr så var Frida tvungen att bryta matchen då kände av att det onda i halsen inte var så bra som hon trott. Strax efter fick även Maja S kliva av med en tumme som spöka. Helt plötsligt hade vi i stort sätt vårt F-14 lag på plan, med några få undantag.

Men vad gjorde det, vi fortsatte att trycka på och det gav resultat. Jenny passar Ebba S som lägger upp och trycker till bollen, ett kanonskott som gick rakt upp i nättaket. Att det var just dessa två tjejer som var inblandad i målet kom inte som en överraskning, det var riktigt heta idag. Men det var de inte ensamma om Maja V och Olivia slet som djur på mitten och ägde den samma. I andra kom Lollo ner på mitten och gjorde de båda evighetsmaskinerna sällskap, och detta med bravur.

Efter sidbytet kom gästerna igång lite, samtidigt som vi slappnade av. Detta resulterade i en dubbelchans där Johanna först gör en kanonräddning, sen går bollen ut mot straffpunkten. Där hinner vi tyvärr inte täcka upp och ett stenhårt skott i nättaket blev det i stället (2-1).

Det blev lite snurrigt efter målet, gästerna fixade hörnor alá Quattro. Men dom redde vi ut. Vi tog tag i det hela igen och Jenny vårt yrväder satte fart. Först 2x fördel målvakten men sen släppte det. 3-1 en kalaspassning av Maja V och ett iskallt avslut av Jenny. Sen ett fint uppspel där Lova håller i och håller i, sen hittar hon Jenny som bryter sig fram och gör dagen andra mål.

Mellan Jennys mål hade Svarteborg/Munkedal/Hedekas reducerat på en kontring. Som sagt 4-2 var en rättvis seger och speglade matchen väl, för vad sägs om 16-8 i avslut så förstår ni vad jag menar.

Kul att det var många comebacker idag, kanske lite ringrostiga i vissa situationer men över lag gör de en fantastisk insatts.

Till sist måste jag nämna vår lilla evighets maskin, Olivia. Det är en fröjd för ögat att se henne, hon är vår egen lilla Iniesta.
____________________

4 min. !!! MÅL 1-0, Frida slår in en retur mitt i målet. Assist: Lollo
7 min. Jenny, friläge, målvakten räddar
7 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
10 min. BYTE Ebba S in - Frida ut
10 min. BYTE Ebba H in - Maja S ut
11 min. Sv/Mu/He, avslut i högra stolpen
15 min. Jenny, farligt avslut strax över ribban
15 min. Ebba H, farligt avslut strax utanför högra stolpen
16 min. !!! MÅL 2-0, Ebba S långskott strax under ribban. Assist: Jenny
21 min. BYTE Lova in - Ebba H ut
21 min. BYTE Maja S in - Lollo ut
22 min. Sv/Mu/He, avslut utanför, vänster om målet
27 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
34 min. Sv/Mu/He, avslut utanför, vänster om målet
36 min. Jenny, friläge, avslut utanför
37 min. BYTE Elin in - Jenny ut
39 min. Hörna Sv/Mu/He från höger
42 min. Ebba S, farligt avslut strax över ribban
42 min. Ebba S, farligt avslut strax utanför högra stolpen

52 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
53 min. Maja V, avslut, över målet
55 min. BYTE Lollo in - Maja V ut
57 min. BYTE Ebba H in - Lova ut
57 min. BYTE Jenny in - Elin ut
57 min. VARNING Michan
58 min. Sv/Mu/He, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
58 min. !!! MÅL 2-1, Sv/Mu/He långskott strax under ribban
62 min. Hörna Sv/Mu/He från höger
63 min. Hörna Sv/Mu/He från höger
64 min. Hörna Sv/Mu/He från vänster
65 min. Jenny, friläge, avslut utanför
65 min. BYTE Maja V in - Maja S ut
66 min. Ebba S, avslut på mål som målvakten tar lätt
68 min. Jenny, friläge, målvakten räddar
68 min. Lollo, avslut på mål som målvakten tar lätt
70 min. !!! MÅL 3-1, Jenny friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Maja V
71 min. BYTE Lova in - Ebba S ut
72 min. !!! MÅL 3-2, Sv/Mu/He friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen
75 min. Jenny, friläge, avslut utanför
76 min. Hörna Sv/Mu/He från vänster
77 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
86 min. !!! MÅL 4-2, Jenny skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen. Assist: Lova
86 min. BYTE Ebba S in - Lova ut
88 min. BYTE Elin in - Jenny ut
90 min. Sv/Mu/He, avslut utanför, höger om målet
90 min. Sv/Mu/He, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen