F-17  div.2
Vallens IF - G-S Orust FC  2-0 (1-0)
Vallen blev för tunga för oss

Tyvärr hade vi många nyckelspelare borta idag. Samtidigt var det otroligt roligt att se vilken bredd vi har. Man kan lugnt säga att detta sätter myror i huvudet på oss ledare när vi skall ta ut en startelva. Våra unga tjejer gör en kanon match med tanke på att det nästa skilde två år i snitt på vårt och deras lag.
Första halvlek spelade vi riktigt bra, framför allt i början av den. Två ggr Berntsson med avslut som hette duga. Detsamma gällde Frida och Oliwia. Det hade inte varit orättvist om nått av lägena resulterat i mål. Efter vår chock öppning kom hemma laget in i matchen och hade bl.a. ett skott i stolpen.
Spelet böljade lite fram och tillbaka, när väl ett lag gick till anfall skapades det ett tryck mot motståndarmålet. Detta utnyttjade hemmalaget bäst när de drog i vägg ett kanonskott som Johanna hade fingrarna på men det var för hårt för att tippas över mål.
Vi hade några bra lägen innan halvleken var slut, men tyvärr så storspelade deras målis.

Man märkte att styrkan och ålder tog ut sin rätt de sista 40 minuterna. Vallen hade det mesta av spelet, men vårt försvar storspelade. Det var bara i en spelvändning vi missade markeringen lite och en spelare kom helt ren och kunde göra 2-0. Även detta målet var Johanna så när att ta. Det är förövrigt underbar härligt att se hur Johanna har utvecklat sitt spel i och utanför straffområdet. Vet inte hur många farliga anfall hon undanröjde.

Svart att säga vilken spelare av oss som var bäst idag. Men jag får nog ge ett extra plus till Mirre, Michan och Filippa. Men vi ledare är väldigt nöjda med vad övriga i laget presterade med. Jag bara längtar till nästa match.
_________________

1 min. Berntsson, farligt avslut som blockas av en spelare
2 min. Oliwia, farligt avslut som blockas av en spelare
3 min. Frida, farligt avslut strax utanför högra stolpen
4 min. Berntsson, avslut utanför, höger om målet
7 min. Vallen, friläge, avslut utanför
15 min. Vallen, avslut utanför, höger om målet
20 min. Vallen, avslut i vänstra stolpen
21 min. BYTE Öbom in - Emelia ut
23 min. Vallen, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
25 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
26 min. Michan, avslut på mål som målvakten tar lätt
27 min. BYTE Elin in - Ebba H ut
28 min. !!! MÅL 0-1, Vallen långskott strax under ribban
29 min. BYTE Emelia in - Berntsson ut
30 min. Frida, farligt avslut som blockas av en spelare
30 min. Jenny, avslut i högra stolpen
31 min. BYTE Lova in - Oliwia ut
31 min. Hörna G-S Orust FC från höger
32 min. Filippa, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
33 min. Vallen, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
35 min. Jenny, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
36 min. Vallen, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
36 min. Hörna G-S Orust FC från höger
37 min. BYTE Lollo in - Öbom ut

40 min. BYTE Oliwia in - Ebba S ut
40 min. BYTE Öbom in - Lollo ut
42 min. Vallen, farligt avslut som blockas av en spelare
45 min. Vallen, farligt avslut strax utanför högra stolpen
47 min. Frida, avslut utanför, vänster om målet
53 min. Hörna Vallen från höger
54 min. Hörna Vallen från höger
57 min. BYTE Ebba H in - Elin ut
59 min. !!! MÅL 0-2, Vallen friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen
59 min. BYTE Ebba S in - Lova ut
65 min. Vallen, avslut utanför, höger om målet
65 min. BYTE Lova in - Lollo ut
70 min. Hörna G-S Orust FC från höger
70 min. Vallen, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
72 min. Hörna Vallen från höger
74 min. BYTE Elin in - Frida ut
76 min. Vallen, avslut utanför, vänster om målet
77 min. Hörna Vallen från vänster
79 min. Vallen, friläge, målvakten räddar