F-17  Div.1 Höst
Bullarens/Tanums IF - G-S Orust FC  4-0 (1-0)
Inte bra

Nej, detta var inte vår dag. Det började med att många av våra tjejer slutade sent i skolan, så tidsramen upp till Bullaren var knapp. När vi dessutom blir stående dryga kvarten i kö för vägarbete och att en bil körde vilse i urskogarna blev det inte mycket tid kvar för uppladdning. Jag får tacka de alltid lika trevliga ledarna i Bullarn/Tanum för att vi fick skjuta på matchstarten en stund.

Att detta skulle bli en svår match viste vi på förhand så det var kanske inte så förvånande att hemmalaget tog tag i spelet ganska omgående. Men vårt mittbacklås och övriga i backlinjen så till att farligheterna uteblev. Framåt hade vi inte mycket, farligas var Flisans AE skarv och Majas avslut intill stolpen.
Även om det inte var mycket som fungerade i vårt spel denna dag så kändes det tryggt bakåt och att vi skulle kunna gå till halvtidsvila med 0-0. Men tji fick vi, i slutminuten hade vi lite oflyt när vi tycks ha kontroll över situationen och helt plötsligt blir det ett friläge och 1-0.

Andra är sig första lik med skillnaden att de får ett ganska tidigt mål. Detta kom på en hörna och en kanonfin nick strax under ribban. Vi hade kanske lite mer boll i andra och skapade några farligheter mer.
I 68:e minuten var jag nära att notera ett reduceringsmål för oss. Maja kom direkt in från bänken då Flisan AE skarvar fram en boll till henne till ett friläge. Men det ville sig inte för deras mittlås kunde till slut avväpna Maja precis när hon skulle skjuta.

Deras två sista mål kändes ganska onödiga, jag vet egentligen inte vad vi höll på med. Det skall inte behöva hända att vi tappar till två frilägen på så kort tid och nära slutet av matchen.

Det är bara att gratulera hemmalaget till en rättvis seger och vi får be om ursäkt att vi inte kunde bjuda upp till dans. För idag var vi inte bra, det märktes tydligt att det var många kroppar på plan som inte hade återhämtat sig. Tredje matchen på fyra dar för många plus en träning blev nog för mycket efter sommarvilan. Det märktes på alla skavanker tjejerna hade, det var fötter, vader ryggar och ben som spökade.

Som tur är var allt inte i moll, det fanns glädje ämnen också. Förs tänker jag på Emma Skoglunds insatts, en kanon debut i div.1. Sen den roligaste, Saras comeback, helt underbart att ha dig på plan igen.

2 min. Hörna Bullarn/Tanum från höger
3 min. Hörna Bullarn/Tanum från vänster
4 min. Bullarn/Tanum, avslut på mål som målvakten tar lätt
5 min. Bullarn/Tanum, avslut på mål som målvakten tar lätt
8 min. Flisan AE, avslut på mål som målvakten tar lätt
10 min. Bullarn/Tanum, avslut utanför, höger om målet
10 min. Bullarn/Tanum, friläge, målvakten räddar
12 min. Bullarn/Tanum, farligt avslut strax utanför högra stolpen
15 min. Hörna G-S Orust FC från höger
17 min. Nanna, avslut på mål som målvakten tar lätt
22 min. BYTE Maja in - Carro ut
23 min. BYTE Roth in - Nanna ut
24 min. Cornelia, avslut utanför, höger om målet
25 min. Maja, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
27 min. BYTE Öbom in - Flisan AE ut
30 min. Bullarn/Tanum, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
33 min. Hörna Bullarn/Tanum från höger
33 min. Bullarn/Tanum, avslut i högra stolpen
36 min. Maja, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
37 min. Hörna Bullarn/Tanum från höger
39 min. !!! MÅL 0-1, Bullarn/Tanum friläge, tidigt skott mitt i målet

44 min. Bullarn/Tanum, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
45 min. Bullarn/Tanum, avslut utanför, höger om målet
46 min. Hörna Bullarn/Tanum från höger
47 min. !!! MÅL 0-2, Bullarn/Tanum nick strax under ribban
48 min. BYTE Carro in - Maja ut
49 min. Bullarn/Tanum, friläge, avslut utanför
51 min. Bullarn/Tanum, avslut utanför, vänster om målet
51 min. Hörna Bullarn/Tanum från vänster
53 min. BYTE Nanna in - Frida D ut
56 min. Bullarn/Tanum, avslut på mål som målvakten tar lätt
59 min. Cornelia, avslut utanför, höger om målet
60 min. Bullarn/Tanum, avslut utanför, höger om målet
62 min. BYTE Frida D in - Matilda S ut
62 min. BYTE Flisan AE in - Öbom ut
62 min. Hörna Bullarn/Tanum från höger
62 min. Bullarn/Tanum, avslut utanför, höger om målet
68 min. BYTE Maja in - Roth ut
69 min. Hörna Bullarn/Tanum från vänster
70 min. BYTE Matilda S in - Emma S ut
73 min. Hörna G-S Orust FC från höger
76 min. Hörna Bullarn/Tanum från vänster
76 min. !!! MÅL 0-3, Bullarn/Tanum friläger, rundar målvakten skjuter bollen mitt i målet
78 min. !!! MÅL 0-4, Bullarn/Tanum friläge, tidigt skott mitt i målet