F-17  Div.1
G-S Orust FC - KIF /SIF/BIF/HGIF  10-3 (6-2)
Nu börjar det likna nåt

Det blev en lyckad avslutning på vår Aktivitets helg (mer om den senare med lite bilder). Efter en kanonstart med 2-0 redan efter fyra minuter fick verkligen vind under vingarna. Att de gjorde en snabb reducering i femte bekom oss inte mycket. Vi trummade på med stärkt självförtroende och en härlig kämpaglöd. Det märktes inte en sekund att de legat vaken halva natten p.g.a. att någon låg och snarkade. Visserligen sov Flisan K inte över och man får nog säga att hon var lite piggare än de andra. Av våra åtta mål som följde var hon inblandad i sju, fyra strutar och tre framspelningar.

Det var många fina mål idag, den snyggaste av alla snygga var nog det sista. Ett mål tagit från skolboken. Flisan K hade lite lekstuga ute på högerkanten innan hon slår in ett perfekt inlägg som Flisan AE klockrent nickar in bollen i öppet mål, det var så man ryser. Öppningsmålet var inte att leka med heller, en upprullning utanför deras straffområde där bollen går som på ett snöre mellan oss. Till slut får Emelie bollen hon ser Carro som lurar tröjan av sin back och sedan lägger in den iskallt.

Det kyligaste målet var när Flisan kommer i ett friläge, lurar bort målisen och lägger den stolpe in. Vet inte om hon hade den målbilden med när hon i 47 minuten får en frispark från 21 meter. Ett kanonskott över muren och sedan bara bollen dyker ner i den målvaktens högra stolpes insida snuddar nästa stolpe och ut. Denna var värd ett bättre öde.

Tyvärr var inte allt uppåt idag, Lillan som hoppade in de sista tjugo fick sig en rejäl smäll i bakhuvudet efter en kanonräddning, dess förrinna var det pekfingret som råkade illa ut. Vi tänker på dig Lillan hoppas att det går över snart.

Som sagt matchens lirare utan någon diskussion var Flisan K. Men hon ensam gör inget lag och med detta vill jag säga att det var en grym laginsats kryddat med extra finess.

2 min. !!! MÅL 1-0, Carro närskott högra delen av målet. Assist: Emelie P
4 min. !!! MÅL 2-0, Emelie P närskott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Maja
5 min. !!! MÅL 2-1, K/S/B/H närskott strax innanför högra stolpen
6 min. K/S/B/H, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
7 min. K/S/B/H, avslut på mål som målvakten lätt tar
7 min. Cornelia, avslut utanför, höger om målet
9 min. !!! MÅL 3-1, Emelie P friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen. Assist: Flisan K
14 min. Emelie P, avslut utanför, vänster om målet
14 min. Emelie P, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
15 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
16 min. K/S/B/H, farligt avslut strax utanför högra stolpen
20 min. !!! MÅL 4-1, Flisan K friläge, tidigt skott i högra stolpen och in. Assist: Emelie P
21 min. Flisan K, avslut utanför, höger om målet
23 min. Hörna G-S Orust FC från höger
23 min. Carro, farligt avslut som blockas av en spelare
23 min. Cornelia, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
25 min. K/S/B/H, avslut på mål som målvakten lätt tar
25 min. !!! MÅL 5-1, Flisan K friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Rebecka
26 min. BYTE Flisan AE in - Flisan K ut
26 min. Hörna K/S/B/H från höger
27 min. BYTE Öbom in - Klara ut
28 min. Hörna K/S/B/H från vänster
29 min. K/S/B/H, avslut på mål som målvakten lätt tar
31 min. !!! MÅL 5-2, K/S/B/H lobbar bollen strax under ribban
31 min. BYTE Flisan K in - Nanna ut
32 min. BYTE Roth in - Matilda S ut
33 min. Carro, avslut på mål som målvakten lätt tar
33 min. Hörna K/S/B/H från höger
35 min. Hörna K/S/B/H från höger
36 min. Hörna K/S/B/H från höger
36 min. BYTE Matilda S in - Lisa ut
37 min. !!! MÅL 6-2, Flisan K friläge, tidigt skott högra delen av målet. Assist: Flisan AE

40 min. BYTE Klara in - Öbom ut
40 min. BYTE Nanna in - Flisan AE ut
40 min. BYTE Lisa in - Matilda S ut
41 min. Cornelia, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
43 min. !!! MÅL 7-2, Nanna friläge, tidigt skott vänstra delen av målet. Assist: Carro
43 min. VARNING Klara
44 min. K/S/B/H, farligt avslut strax utanför högra stolpen
46 min. Carro, avslut på mål som målvakten lätt tar
46 min. Maja, avslut på mål som målvakten lätt tar
47 min. Flisan K, avslut i vänstra stolpen
50 min. !!! MÅL 8-2, Cornelia närskott vänstra delen av målet. Assist: Flisan K
51 min. K/S/B/H, avslut på mål som målvakten lätt tar
53 min. K/S/B/H, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
54 min. BYTE Öbom in - Klara ut
55 min. K/S/B/H, farligt avslut strax utanför högra stolpen
56 min. Flisan K, friläge, målvakten räddar
56 min. K/S/B/H, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
57 min. K/S/B/H, avslut, över målet
58 min. K/S/B/H, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
58 min. Hörna K/S/B/H från höger
59 min. K/S/B/H, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
60 min. Nanna, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
61 min. BYTE Lillan in - Johanna ut
61 min. BYTE Flisan AE in - Nanna ut
61 min. K/S/B/H, friläge, målvakten räddar
64 min. Flisan AE, avslut utanför, vänster om målet
65 min. K/S/B/H, avslut på mål som målvakten lätt tar
65 min. Hörna K/S/B/H från vänster
66 min. !!! MÅL 8-3, K/S/B/H skjuter in bollen mitt i målet
67 min. K/S/B/H, avslut på mål som målvakten lätt tar
67 min. !!! MÅL 9-3, Flisan K frispark högra delen av målet. Assist: Carro
68 min. K/S/B/H, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
68 min. Hörna K/S/B/H från vänster
70 min. Emelie P, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
70 min. Hörna G-S Orust FC från höger
72 min. !!! MÅL 10-3, Flisan AE nick vänstra delen av målet. Assist: Flisan K
72 min. BYTE Roth in - Carro ut
73 min. Cornelia, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
75 min. Emelie P, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
75 min. Hörna G-S Orust FC från höger
75 min. Cornelia, avslut, över målet
77 min. Flisan AE, friläge, avslut utanför
78 min. K/S/B/H, avslut på mål som målvakten lätt tar
83 min. K/S/B/H, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
83 min. Flisan K, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
83 min. Hörna G-S Orust FC från vänster