F-17  SM-kval F-17
Bullarens GoIF - G-S Orust FC   4-0 (2-0)
Tung förlust i finalen

Finalen spelades 2x12 minuter och det var Bullaren som var motståndare. Bullararen som spelat sin semi strax innan och fick en väldigt kort vila jämfört med oss. Detta borde gynna oss för de borde varit rätt slutkörda. Men var inte fallet, istället för trötta ben var det igång redan från start och kunde göra både ett och två noll på oss redan efter två minuter.
Vi trummade på med förhoppning att en reducering skulle komma, vi hade chanser men den ville inte in.
I andra började ben och hjärnor bli lite trötta och matchen rann ifrån oss. När dessutom BGoIF gjorde sitt tredje mål orkade vi inte tända till ordentligt. I slutsekunderna fick de även in 4-0.

Surt att förlora finalen när man kommit så långt men det är bara att buga sig för Bullaren som var välförtjänta segrare.

Om man sammanfattar turneringen gör vi en klart godkänt turnering fast det känns att vi har en hel del till att ge. Det gör inte saken sämre att inte spela på topp och ändå gå till final, gött jobbat tjejer.

Måste tacka Rosmarie för att hon ställde upp och hjälpte mig med ledarbiten, det var guld värt.