F-16 Div 1 höst
G-S Orust FC - Bullarens GOIF /Tanum  7-1 (5-0)
Underbart tjejer, seriesegern är vår.

Vi säkrade seriesegern i dag genom att ta vara på våra chanser. För redan i första minuten så hängde Sofia in 1-0 på ett friläge. Den genigala passningen stod Malin för. I sjunde minuten kom ett riktigt mönsteranfall, Christin lägger upp bollen till Jossa som lägger in överväxeln och bara drar ifrån sin motståndare. Väl nere vi kortlinjen slår hon ett stenhårt inlägg efter marken till en framstormande Jennie. Jennie kastar sig fram och trycker bollen i mål, så grant att man blir tårögd.

Trots den dåliga starten för gästerna kom de igen och tryckte tillbaka oss stundtals. Johanna fick visa ett par gånger hur hon utvecklats i år genom att göra flera kanonräddningar.

När det gått en kvart knäckte Emelie P våra motståndare genom att göra 3-0 på hennes iskalla sätt, en enkel bredsida bredvid målvakten. Efter det målet var spelet mestadels nere på deras planhalva. Hade det inte varit för deras duktiga mittback (Ida klass på henne) hade det nog ramlat in fler mål än det gjorde.

Trots hennes storspel kunde hon inte hindra Emelie P att hänga in fyran efter ett lysande förarbete av Jennie.

Strax efter fyran var det vår nya skyttedrottning Cornelias tur att näta och Jossa stod för sin andra assist för dagen.

I andra orkade inte gästerna flytta upp spelet något nämnvärt, vi ägde bollen mestadels men hade inte den rätta skärpan i avsluten. Istället kunde Bullaren/Tanum reducera på ett friläge. Men ordningen återställdes rätt omgående när Malin dundrade in 6-1 från tjugo meter. Malin var för övrigt fantastiskt bra idag (med).
I slutet av matchen fick Jossa gör ett välförtjänt mål på en passning av Christin. Vet inte hur många kilometer denna tös sprang idag, men jag skulle tippa runt milen.

Alla gör en kanoninsats idag trots att det blev lite avslaget ibland när segern var bärgad. Nu har vi ny match imorgon mot Sotenäs där vårt mål är givetvis att vinna, men det viktigaste är att inte vår förlustnolla spräcks. Hade varit kul att gå igenom både vår och höstserien utan att förlora en match.

1 min. !!! MÅL 1-0, Sofia friläger, rundar målvakten skjuter bollen mitt i målet. Assist: Malin
7 min. !!! MÅL 2-0, Jennie närskott högra delen av målet. Assist: Jossa
8 min. Hörna Bullarn/TIF från höger
9 min. Bullarn/TIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
13 min. Bullarn/TIF, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
13 min. Hörna Bullarn/TIF från vänster
15 min. !!! MÅL 3-0, Emelie P friläge, tidigt skott högra delen av målet. Assist: Sofia
18 min. Flisan, farligt avslut strax över ribban
19 min. Hörna Bullarn/TIF från vänster
22 min. Hörna G-S Orust FC från höger
22 min. Flisan, farligt avslut strax utanför högra stolpen
22 min. Jossa, farligt avslut strax över ribban
25 min. Malin, farligt avslut strax utanför högra stolpen
26 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
27 min. Sofia, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
28 min. !!! MÅL 4-0, Emelie P närskott högra delen av målet. Assist: Jennie
29 min. BYTE Erika in - Emelie P ut
30 min. !!! MÅL 5-0, Cornelia närskott mitt i målet. Assist: Jossa
35 min. Amanda, avslut utanför, höger om målet
39 min. Jennie, avslut i vänstra stolpen
39 min. BYTE Emelie P in - Jennie ut

40 min. BYTE Emelie E in - Flisan ut
44 min. Malin, avslut på mål som målvakten lätt tar
45 min. Sofia, farligt avslut strax utanför högra stolpen
47 min. Malin, farligt avslut strax utanför högra stolpen
47 min. Malin, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
50 min. !!! MÅL 5-1, Bullarn/TIF friläge, tidigt skott vänstra delen av målet
51 min. Hörna G-S Orust FC från höger
51 min. Emelie P, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
52 min. !!! MÅL 6-1, Malin skjuter in bollen strax under ribban. Assist: Sofia
56 min. Bullarn/TIF, farligt avslut strax över ribban
57 min. Jossa, avslut i högra krysset, målvakten räddar
58 min. BYTE Flisan in - Sofia ut
63 min. Bullarn/TIF, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
65 min. Flisan, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
65 min. Hörna G-S Orust FC från höger
67 min. BYTE Sofia in - Christine ut
67 min. BYTE Christine in - Erika ut
70 min. Hörna G-S Orust FC från höger
72 min. Hörna G-S Orust FC från höger
72 min. Emelie P, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
73 min. !!! MÅL 7-1, Jossa närskott i högra krysset. Assist: Christine
78 min. Jossa, farligt avslut strax över ribban
79 min. Bullarn/TIF, avslut utanför, vänster om målet