F-16 Div 1 höst
Sotenäs DFF/KIF/SIF/HIF - GS Orust FC  0-4 (0-4)
Hattrick av Jennie och storspel av Christine

Det blev lite småstressigt upp till Kungshamn för många av våra tjejer. Vi var bara fem som åkte hemifrån och av de fem kom Malin med ilfart från Göteborg, resterande delen av laget åkte direkt från lite olika platser.

Jag vet inte om det berodde på att det blev en ovan uppladdningen och en kort uppvärmning som det såg oerhört segt ut på plan. Spelet ville inte bara komma igång, tur för oss så gjorde målen det istället.

Ettan kom på en väl avvägd hörna från Christins fot som Malin nickade in, ett klassmål.
Tvåan till fyran kom alla från Jennies fot. Ett var ett friläge, ett annat var ett mål som bara Jennie gör, med andra ord från ingen vinkel alls. Det sista var otroligt elegant gjort, målet kom på ett inlägg från Malin som var adresserat strax utanför straffpunkten. Jennie kommer där med fart och bara tar emot bollen och den ligger på foten som en pannkaka, sedan tryckte hon in bollen på nästa tillslag i bortre burgaveln.

Trots Jennies äkta hattrick så var nog vårt mittbackspar bäst på plan idag och framför allt Christine som gör sin klart bästa match. Hon var överallt, kämpa och slet som ett djur, tog tidiga brytningar, gav de andra understöd och allt annat en duktig mittback gör. Ida var bara så bra som Ida kan va.
Måste nämna Johanna som räddar oss i början av matchen vi läge 0-0. På ett kanonskott från nära håll gör hon en fatomräddning. Sedan var hon ute och rensade bort X antal bollar framför deras kvicke forwards.

Som sagt jag är inte nöjd med spelet idag, det kom liksom aldrig igång riktigt. Det kan också vara så att jag har väldigt höga krav på tjejerna, vi vinner ju avsluten med 21-3. Och min tränarkollega i hemmalaget tyckte vi spelade fantastiskt bra.

Hur som helst GÖTT jobbat tjejer.

3 min. Jennie, farligt avslut strax utanför högra stolpen
4 min. SDFF, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
4 min. Hörna G-S Orust FC från höger
5 min. !!! MÅL 1-0, Malin nick strax innanför vänstra stolpen. Assist: Christine
6 min. !!! MÅL 2-0, Jennie närskott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Jossa
14 min. Flisan, avslut utanför, höger om målet
15 min. Jennie, avslut i högra stolpen
16 min. VARNING Jossa
17 min. !!! MÅL 3-0, Jennie närskott strax innanför högra stolpen. Assist: Jossa
21 min. BYTE Jennifer in - Flisan ut
21 min. Malin, farligt avslut som blockas av en spelare
22 min. Sofia, friläge, avslut utanför
26 min. Jennie, avslut i högra stolpen
26 min. !!! MÅL 4-0, Jennie halv volley strax innanför vänstra stolpen. Assist: Malin
27 min. BYTE Rebecka in - Jennie ut
30 min. Jennifer, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
36 min. Jossa, farligt avslut strax över ribban
36 min. Jossa, avslut på mål som målvakten lätt tar

42 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
43 min. Sofia, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
43 min. SDFF, avslut på mål som målvakten lätt tar
46 min. Hörna SDFF från höger
51 min. SDFF, avslut, över målet
54 min. Christine, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
56 min. Jossa, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
59 min. Emelie P, avslut i vänstra stolpen
60 min. Hörna SDFF från höger
61 min. Sofia, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
65 min. Jossa, avslut utanför, vänster om målet
66 min. Sofia, friläge, målvakten räddar
77 min. Hörna SDFF från höger
78 min. Malin, avslut på mål som målvakten lätt tar