F-14 futsal
G/S Orust - Valla Cup
Valla Cup

Det var 15 taggade tjejer som kom till samlingen på Häggvallskolan för att spela årets första cup. Första matchen spelades mot Älvsborg. Vi fick lite olycklig start med att dom gjorde 1-0 redan efter 1 minut. Efter det vakna vi till och spoelade ganska jämt. När det är några minuter kvar får Älvsborg på ett kanon skott som går rakt upp i nät taket.Matchen slutar 2-0 till Älvsborg. Vi snackade lite i omklädnings rummet efter åt och då sa vi till tjejerna att vi spela bra, men att vi måste va lite mer på tå och spela lite tuffare. Nästa match spelade vi mot Ytterby IS .Vi startade matchen kanon bra och radade upp en del målchanser. Men tyvärr så är det dom som tar ledningen med 1-0. Efter det tar dom över spelet en del och gör 2 mål till. Det får våra tjejer att tagga till lite och vi avslutar den matchen bra med en del chanser, men lyckas inte få in bollen. Ytterby vinner med 3-0. Det var arga tjejer som kom in i oklädningsrummet efter den matchen. Och då såg vi ledare våran chans. Vi sa till dom att behålla den laddningen som de hade inom sig för nu skall vi slå Tjörn sista matchen. Det var ett rejält taggat lag som gick ut på planen för att spela sista matchen. Som i förra matchen starta vi matchen med att ha en del chanser men lyckas inte peta in bollen. Det var en jämn match rakt igenom. I sista minuten spelar vi underbar fotboll och har en riktigt bra chans att ta ledningen. Men bollen ville inte in i mål, så matchen sluta 0-0.Vi ledare är jätte nöjda med tjejernas insats i Valla cup. Så nu ser vi fram i mot nästa cup med ett stort leende.