F-16 Futsal Ytterby Damjun
IF Angereds United 1 - G-S Orust FC  2-3
Vi vann Sportlife-Ytterby Cup

Det var ingen tvekan att det var de två bästa lagen som gick till final. Vi som hitintills inte tappat ett poäng i turneringen och duktiga IF Angered United som sopade banan med motståndarna i andra slutspelsgruppen.
Vi chocköppnade matchen genom att göra 1-0, 2-0 och 3-0 mellan första och tredje spelminuten. Sofia gör givetvis det första. Andra målet är ett riktigt klassmål av Jossa, som bryter på egen planhalva och med hjälp av Maja. Springer i fån alla och hänger in den i mål. Trean var det radarparet Malin/ Sofia som var mamma till, denna gången fick Malin äran att måla.

Med en 3-0 ledning började vi bli lite försiktiga mot detta spelskickliga lag. Men vårt försvarspel fungerade exemplariskt och allt såg bra ut. När dryga tre minuter återstår får de ett läge som vi tyvärr inte kan avvärja utan de kan reducera. Knappa minuten efter målet blir Jossan dragen i tröjan så den såg ut som en strut, p.g.a. detta tappade hon bollen och alla i vårt lag väntade på frispark. Men ingen frispark kom utan ett skott stolpe in istället och sen var det 3-2.
Jag tror domaren insåg sitt misstag för i anfallet efter händer nästan samma sak och då kommer det gula kortet fram. Detta ogilldes och vilda protester kom från en av deras spelar som får två gula och ett rött kort. Med en man mer i slutet av matchen kunde vi reda ut stormen och titelera oss som Sportlife-Ytterby Cup MÄSTARE.

Detta var en stor skalp att vinna en Damjunior cup då stommen i vårt lag var 96-or. Alla visade vad de kunde och lite till. Stor del i finalsegern hade Jossa som var ursinnigt bra och givetvis alla de andra med. Med andra ord en laginsatts