F-16 tr
G-S Orust FC - Vänersborgs IF  7-4 (4-2)
Hattrick gånger två av Sofia

Det var två anfallsglada lag på plan idag, elva mål totalt hör ju inte till vanligheterna i fotboll. Det var gästerna som började bäst, men det tog inte lång stund innan vi kom igång.

Främst var det firma Jossa-Sofia som rullade upp deras försvar. På tre minuter hade de gjort tre mål, två av Sofia och ett av Jossa. Vilka spelade fram då? Jo Jossa och Sofia.

Trots en 3-0 ledning och ett stolpskott från 4-0 var Vänersborg giftiga när de kom till anfall. Och reduceringen lät inte vänta på sig. 1-3 kom på en hörna som gick direkt in. Strax efter kom nästa reducering då de kunde göra 2-3 på ett friläge.

Målen i baken lät inte skrämma oss utan vi ökade farten lite till istället. Gästerna försökte komma upp med lite långbollar men vår backlinje och Amanda såg till att göra det surt för dom. Och lika fort var bollen tillbaka igen. I slutet på halvleken kunde vi göra 4-2 genom Sofia och ass från Jossa.

I andra tog vi över spelet, skapade många farligheter och till slut var det dags igen. Målskytt och assist får ni lista ut själva. Nu slappnade vi av lite och det straffade sig direkt med två snabba reduceringar. Men vi kom tillbaka igen.

Vet inte vad Sofia hade ätit innan match men något energirikt var det (tårta?). För innan matchen var slut hade hon hängt in två mål till, 6-4 kom på en hörna stenhård hörna som hon skruvade direkt in. Sista målet gjorde hon på ett långskott då hon såg att målvakten inte hunnit tillbaka i mål efter Carolinas avslut.

Kul föresten att jag fick se en ny tjej från F-14 idag, Carolina Berntsson. Här har vi ytterliga en talang som kan bli hur bra som helst. Hade gärna låtit henne spela mer idag men, match i går och zoon läger i morgon tyckte vi det var lagom med 20 min i varje halvlek.

Vi hade ett kärt återseende på plan idag. En halvtimma innan samling fick Annie rycka in då vi fick några sena återbud. Hoppas hennes insatts idag ger mersmak, för viken match hon gör.
Tack även till Emma som också ställde upp på kort varsel (blev kallad sent i går kväll) när skador, sjukdomar m.m. ställde till det för oss.

Vem som var de två bästa spelarna på plan kanske ni kan räkna ut. Jasmine och Flisan gjorde sin första match med vårt nya spelsystem. Första halvlek var mer än bra, andra var bättre.

0-0-1-1 Annie

1 min. Vänersborg, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
6 min. Flisan, avslut utanför, höger om målet
8 min. Sofia, friläge, avslut utanför
9 min. Vänersborg, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
9 min. Hörna G-S Orust FC från höger
10 min. Hörna G-S Orust FC från höger
10 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
12 min. !!! MÅL 1-0, Sofia nick strax under ribban. Assist: Jossa
13 min. !!! MÅL 2-0, Jossa friläge, tidigt skott högra delen av målet. Assist: Sofia
14 min. Hörna Vänersborg från vänster
15 min. !!! MÅL 3-0, Sofia friläge, tidigt skott vänstra delen av målet. Assist: Jossa
17 min. BYTE Carolina in - Jennifer ut
19 min. BYTE Jasmine in - Klara ut
19 min. Jossa, avslut utanför, höger om målet
20 min. Sofia, avslut i högra stolpen
22 min. Hörna Vänersborg från höger
23 min. !!! MÅL 3-1, Vänersborg skjuter in bollen i högra krysset
24 min. Flisan, farligt avslut strax utanför högra stolpen
25 min. !!! MÅL 3-2, Vänersborg skjuter in bollen vänstra delen av målet
26 min. Sofia, avslut utanför, höger om målet
26 min. Sofia, farligt avslut strax över ribban
31 min. Jossa, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
31 min. Jossa, avslut, över målet
35 min. Vänersborg, farligt avslut strax över ribban

40 min. BYTE Klara in - Jasmine ut
40 min. BYTE Jennifer in - Carolina ut
40 min. Jossa, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
41 min. Vänersborg, avslut, över målet
43 min. Vänersborg, farligt avslut strax över ribban
44 min. Sofia, avslut i vänstra stolpen
45 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
46 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
46 min. Sofia, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
49 min. Annie, avslut, över målet
53 min. Jossa, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
54 min. BYTE Jasmine in - Christine ut
55 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
55 min. Amanda, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
57 min. BYTE Carolina in - Jennifer ut
59 min. Vänersborg, avslut utanför, höger om målet
60 min. Sofia, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
61 min. BYTE Jennifer in - Flisan ut
61 min. Sofia, avslut på mål som målvakten lätt tar
63 min. !!! MÅL 5-2, Sofia skjuter in bollen mitt i målet. Assist: Jossa
65 min. BYTE Flisan in - Annie ut
66 min. Vänersborg, avslut på mål som målvakten lätt tar
67 min. !!! MÅL 5-3, Vänersborg skjuter in bollen högra delen av målet
70 min. Hörna Vänersborg från höger
71 min. !!! MÅL 5-4, Vänersborg insida av foten mitt i målet
73 min. Hörna Vänersborg från vänster
75 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
76 min. !!! MÅL 6-4, Sofia långskott i ribban och in
77 min. Carolina, friläge, avslut utanför
78 min. !!! MÅL 7-4, Sofia långskott vänstra delen av målet. Assist: Carolina
79 min. Vänersborg, avslut, över målet
79 min. Vänersborg, avslut på mål som målvakten lätt tar
81 min. Vänersborg, farligt avslut strax över ribban