Orust FC
3-3
 (2-2)

En pinne i premiären

Det är som vanligt med premiärmatcher, nerverna hänger på utsidan. Trollhättan kände nog att de hade minst att förlora, för där var det full fart från start. Vi hade riktigt svårt att få ordning på vårt spel. Så det var inte helt orättvist att gästerna kunde ta ledningen efter en kvart då vi inte hängde med i löpningen. TFK fortsatte att trumma på och fick till flera fina anfall.

Efter en halvtimmes spel får vi ett inkast. Woody tar hand om det och hittar Karin, Karin i sin tur spelar fram Sparven som iskall hänger in den burgavelns insida. Vi hade väldig svårt att komma till avslut första fyrtiofem man när vi väl gjorde det så small det. För matchens andra avslut vi hade blev det också mål på. Carro får bollen av Sparven som från tjugofem meter får till en drömträff. Jag satt i en sån härlig vinkel så jag kunde ropa jaaa innan bollen gick i mål, för den var omöjlig att ta för målisen.
I slutet på halvleken får de en hörna som de biter sig fast vid, slår ett inlägg och vid bortre stolpen kunde de nicka in bollen i mål. Surt för enligt mitt tycke var det ingen hörna och dels att det var det sista som hände i halvleken. Men jag kan inte säga nåt annat än det var rättvist.

Sparven svarade på deras sena mål genom att skoja till det lite. Hon får en boll av Woody, snurrar upp två backar och gör en retfull tunnel på målvakten till 3-2. Nu kändes det riktigt bra, vi kom igång med vårt spel och skapade ett antal bra lägen och det var stabilt och tryggt. Tyvärr knappa kvarten kvar får de ett friläge där de kan kvittera på. Vet inte om det norra målet var extra stort idag för nu var det tre avslut och tre mål på det.

Vi försökte ladda om efter målet men istället hade det gett gästerna mer bränsle, för helt plötsligt blev matchen jämn igen. Det blev inte lättare att ta ledningen när Jullan får sitt andra gula kort i matchen och vi får spela med reducerat manskap. I slutsekunderna får vi en hörna som tyvärr blev resultatlös. Det var ingen tvekan om vem som var gladast över poängen, gästerna jublade som om de hade vunnit.

Blommer till matchens lirare presenterades av Orust Blommor och gick till Julia Jonasson i Trollhättan och Sparven i Orust.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut

15 min. !!! MÅL 0-1, Trollhättan skjuter in bollen strax innanför högra stolpen

19 min. VARNING Trollhättan
22 min. Trollhättan, avslut som blockas av motståndare
22 min. HÖRNA höger
23 min. Trollhättan, avslut utanför, vänster om målet
26 min. HÖRNA vänster

29 min. !!! MÅL 1-1, Sparven skjuter in bollen strax innanför högra stolpen
Karin F

29 min. Trollhättan, friläge, målvakten räddar
32 min. VARNING Julia Sk
33 min. Trollhättan, avslut utanför, höger om målet
36 min. HÖRNA höger
37 min. Trollhättan, farligt avslut som blockas av en spelare
37 min. HÖRNA vänster

41 min. !!! MÅL 2-1, Carro O långskott strax innanför vänstra stolpen
Sparven

44 min. Trollhättan, avslut utanför, höger om målet
44 min. HÖRNA höger

45 min. !!! MÅL 2-2, Trollhättan nick högra delen av målet

ANDRA HALVLEK, minut för minut

46 min. !!! MÅL 3-2, Sparven närskott vänstra delen av målet
Woody

52 min. VARNING Trollhättan
57 min. HÖRNA vänster
57 min. Julia Sk, farligt avslut strax över ribban
58 min. Sparven, farligt avslut strax utanför högra stolpen
68 min. Carro O, avslut utanför, höger om målet
70 min. Karin F, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
70 min. HÖRNA vänster
70 min. Cornelia H, avslut utanför, höger om målet
72 min. Sparven, avslut utanför, höger om målet

72 min. !!! MÅL 3-3, Trollhättan friläge, tidigt skott i högra stolpen och in

73 min. BYTE Orraryd in - Cornelia H ut
78 min. HÖRNA höger
79 min. HÖRNA höger
80 min. Trollhättan, avslut, över målet
87 min. Sparven, avslut på mål, inga problem för målvakten
89 min. VARNING Julia Sk
89 min. UTVISNING Julia Sk
92 min. HÖRNA vänster

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)