2-2
 (1-0)
Orust FC

Ovagjort i genrepet

Gräspremiär på en vårlig plan och då menar jag att man kanske skulle vänta en vecka eller två med att spela på den så den han bli lite jämnare. Som tur är, är det samma underlag för båda lagen men det var hemmalaget som bemästrade underlaget bäst. Ändå började vi bra men efter ett tag tog Valinge över. Lollo fick verkligen visa vad hon gick för. Deras mål kom efter en tilltrasslad situation på en hörna.

I början av andra halvlek är vi lite bättre än i första, men vi har en tung period vid deras 2-0 mål. Styrkan i laget idag är det som genomlyst hela försäsongen ”vi ger aldrig upp”. Vi lyfter oss börjar spela mer aggressivt och med det ökat bollinnehav. Det ökande bollinnehavet genererade till fler farliga anfall. Så när kvitteringen kom var det inte helt orättvist. Karin spelar fram till en helt fri Sparven, avslutet är bra men målvaktsräddningen är bättre. Sparven är dock på hugget och snor åt sig returen och 1-2 är ett faktum. Strax efter målet får Karin ett friläge som deras målis gör en fantastisk räddning på.
När klockan börjar närma sig nittio rullades bollen lugnt runt i vår backlinje. En aning frustrerad bänk ville ha upp bollen i plan istället, men tjejerna rullade lugnt på och skapade ett mönsteranfall. Karin är återigen näst på bollen innan Maja B placerar in slutresultatet 2-2.

Detta var ett bra genrep mot ett bra motstånd. Det som var mest kul idag var inte resultatet eller spelet utan att vi hade fyra spelare tillbaks på plan från rehab gruppen, alla höll.

Nästa match är seriepremiären borta mot Skövde KIK på annandagen.

4 min. Valinge, avslut, över målet
5 min. Valinge, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
6 min. Linda N, avslut på mål som målvakten tar lätt
13 min. HÖRNA vänster
14 min. Valinge, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
15 min. HÖRNA vänster
16 min. Carro O, farligt avslut som blockas av en spelare
19 min. HÖRNA höger
21 min. BYTE Linda D in - Maja V ut
22 min. Valinge, avslut utanför, höger om målet
24 min. BYTE Cecilia E in - Carro O ut
27 min. BYTE Felicia S in - Olivia K ut
30 min. Karin F, farligt avslut som blockas av en spelare
30 min. Valinge, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
30 min. HÖRNA höger
31 min. !!! MÅL 0-1, Valinge nick strax under ribban
32 min. HÖRNA vänster
41 min. BYTE Olivia K in - Felicia S ut
44 min. BYTE Maja V in - Linda N ut
45 min. Valinge, avslut på mål som målvakten tar lätt

ANDRA HALVLEK, minut för minut
45 min. BYTE Emma V in - Lollo ut
43 min. BYTE Carro O in - Cecilia E ut
46 min. Valinge, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
46 min. HÖRNA vänster
48 min. Valinge, avslut utanför, vänster om målet
49 min. Valinge, avslut på mål som målvakten tar lätt
53 min. !!! MÅL 0-2, Valinge friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen
59 min. Sparven, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
59 min. Sparven, avslut, över målet
61 min. Valinge, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
66 min. BYTE Felicia S in - Maja V ut
67 min. HÖRNA vänster
71 min. !!! MÅL 1-2, Sparven. Assist: Karin F
71 min. BYTE Lollo in - Emma V ut
72 min. VARNING Valinge
72 min. Karin F, friläge, målvakten räddar
76 min. HÖRNA vänster
77 min. Valinge, avslut, över målet
79 min. Lina A, avslut på mål som målvakten tar lätt
82 min. Carro O, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
83 min. HÖRNA vänster
90 min. !!! MÅL 2-2, Maja B. Assist: Karin F

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)