(0-1)

Vilken match vi gjorde!

Fredagsmatch borta i Mellerud var lite stressigt att hinna och det tog en stund innan vi kom igång. Jag har min teori också att i U-laget är det alltid nya spelare som skall anpassa sig till varandra. Många får prova nya positioner.
Vi jobbar med att få in presspelet. Det tar tid men successivt så stämmer det..
Åsebro stod upp bra i första halvlek mycket tack vare medvind och att vi hade en lågt stående sol i ögonen. De hade en del hörnor som vi lyckades få undan.
De hade en tuff center som vi fick kämpa ner. Rosita, Filippa o Woody körde slut henne till slut.
Vi hade bra spel till deras straffområde där vi sköt ett flertal skott men siktet var inte riktigt där.
I slutet av halvleken kastade Lisa ett långt inkast till Linn som tog sig in i strafområdet och sköt via målvakten i bortre målet. Ett viktigt mål.
I halvlek bestämde gruppen att nu kör vi helpress.
Jag tror att de blev rädda! De kom ingenstans utan att det var en eller två rödingar på dem. Det var inte bara motvinden som de hade mot sig.
Lollo som för dagen hade nya linser kunde se utespelarna fullständigt dominera.
I 63:e minuten lossar det när Lina passar in till Sandra som sätter 0-2.
0-3 är det också Lina som står för ett perfekt pass till Linn som sträcker ut högertån och sätter ett fantastiskt snyggt mål.
Vi vinner hela tiden boll och passningsspelet flyter. Vi spelar nu ut hela vårt register. Jag tror att hela laget var på bollen innan slutligen
Felicia passar Lina som skjuter sitt patenterade vristtåpaj ottagbart för målvakten.
Felicia får avsluta me att göra 5-0 på pass från Sandra.