4-1
 (2-0)

Bra spel och tre pinnar

Det var en fröjd för ögat att se damerna spela boll idag. Ett helt nytt innermittfält testades, Corre brukar ju spela där men Annelie och Woody var det ett tag sen de provade på mittfältsrollen. Att det var nya positioner märktes då inte då vi dominerade på innermitt totalt. Troligtvis var det Corres då hon styrde upp det hela.

Första halvleken utropstecken var annars Jenny Björn. Gång på gång rundade hon sina försvarare och kunde skapa fina lägen för sig själv och andra. Så det kom inte som en överraskning att just Jenny startade målskyttet för oss. Ur nästan ingen vinkel alls lyckades hon knorra in bollen i bortre burgaveln.

En annan spelare som gör en av sina bästa matcher idag är Maja V. Målskytt igen och vilket mål, hon snappar upp en retur som håller på att rulla över kortlinjen på ett skott från Corre. Snurrar upp ett par spelare plus deras målis innan hon tillslut lobbar in bollen i mål.

I andra halvlek byttes det in två tjejer från vårat femtonårslag, Emelia Frykberg och Wilma Lyrhem. För Wilmas del var det debut i seniorspel, båda spelarna skötte sig galant. Wilma vår dessutom sånär på att pilla in en boll men målvakten räddade i sista stund.
Dagens snyggaste mål får en att få ståpäls. En underbar passning ut till Maja på högerkanten, hon rycker förbi sin markering, hör Corre ropa att hon är på väg in i boxen. Med ett väl avvägt inlägg var det bara för Corre att satta fram foten och skarva in bollen i mål.

Tyvärr slappnade vi av lite senare halvan av halvleken och MIF:orna kunde testa Lollos kvalitéer. Förutom alla dödade anfallsförsök där hon fungerade som en extra libero minns jag nog bäst hennes räddning då hon låg som en panter i luften och räddade bollen vid stolproten. Men till slut fick de hål på oss. Ett överlångt inlägg och tillbaka igen ställde både Lollo och vårt försvar.

Efter deras mål tog vi tag i det igen och radade upp chanser. Mirre var den som skulle sätta slutresultatet 4-1 när hon slog in en retur efter Annelies kanonskott i stolpen.

Måste berömma Rosita med, en sån klippa i backlinjen, grym tajming och styr det mesta där bak. Fille gjorde en riktig bra match med. Många fina löpningar som skapade yta för sina medspelare och sig själv, borde belönas med några fler bollar med.

1 min. Munkedal, avslut utanför, höger om målet
2 min. Jenny B, farligt avslut strax utanför högra stolpen
5 min. Felicia S, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
7 min. Cornelia H, avslut på mål som målvakten tar lätt
9 min. Jenny B, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
11 min. Munkedal, avslut utanför, höger om målet
18 min. Felicia S, farligt avslut strax över ribban
23 min. !!! MÅL 1-0, Jenny B. Assist: Mirre
28 min. VARNING Munkedal
31 min. HÖRNA vänster
32 min. HÖRNA höger
32 min. Felicia S, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
34 min. Woody, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
38 min. VARNING Munkedal
40 min. Munkedal, avslut på mål som målvakten tar lätt
43 min. !!! MÅL 2-0, Maja V. Assist: Cornelia H

ANDRA HALVLEK, minut för minut
45 min. BYTE EmeliaF in - Mirre ut
45 min. BYTE Wilma L in - Jenny B ut
46 min. HÖRNA vänster
47 min. HÖRNA höger
49 min. HÖRNA höger
50 min. Felicia S, farligt avslut strax utanför högra stolpen
55 min. Munkedal, friläge, avslut utanför
56 min. !!! MÅL 3-0, Cornelia H. Assist: Maja V
63 min. Emelia F, avslut på mål som målvakten tar lätt
65 min. HÖRNA höger
66 min. Wilma L, avslut utanför, höger om målet
68 min. Munkedal, friläge, målvakten räddar
71 min. !!! MÅL 3-1, Munkedal närskott strax innanför högra stolpen
72 min. BYTE Mirre in - Emelia F ut
72 min. Felicia S, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
72 min. Wilma L, farligt avslut strax utanför högra stolpen
73 min. HÖRNA höger
73 min. Woody, farligt avslut strax över ribban
76 min. BYTE Jenny B in - Emelia F ut
77 min. BYTE Frida D in - Rebecka H ut
78 min. Munkedal, avslut på mål som målvakten tar lätt
80 min. Maja V, farligt avslut strax utanför högra stolpen
81 min. Cornelia H, farligt avslut strax över ribban
82 min. !!! MÅL 4-1, Mirre. Assist: Annelie A
84 min. Felicia S, farligt avslut strax över ribban
84 min. HÖRNA höger
85 min. Woody, avslut, över målet
86 min. Maja V, avslut på mål som målvakten tar lätt
86 min. Munkedal, farligt avslut som blockas av en spelare
86 min. HÖRNA vänster
87 min. Annelie A, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
89 min. Munkedal, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
90 min. HÖRNA höger
90 min. Jenny B, friläge, avslut utanför

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)