3-2
 (1-1)

Seger mot Hisingsbacka

Så var det dags för nästa div.2 lag från Göteborg nämligen Hisingsbacka FC. Jag tror Martin valt rätt att möta de mer spelande lagen från Götet. Idag liksom förra veckan ville verkligen båda lagen spela fotboll. Inte mycket tjongande var det, utan det mesta var skrivna med adressen på.

Matchen var jämn med ett litet övertag för gästerna i första halvlek. Så helt orättvist var det inte när det tog ledningen efter 21 minuter på vår inhyrda målvakt från våra gäster. Miccan och Lollo var i fjällen båda två och Hisingsbacka hade två målisar med sig, så varför inte göra denna smarta lösning.

Efter knappa halvtimman kom Karin in i spel, tror inte hon spelat en minut en innan hon fick med sig en straff. Hon tog hand om den själv och kvitterade.

Andra halvleken var som första mycket jämn men hur längre in i den tog vi över mer och mer. I 58 minuten snappade Sandra upp en dålig mottagning på ett bakåtpass till målvakten och kunde lätt göra 2-1. Gästerna svarade ganska omgående med att göra dagens snyggaste mål. Ett långskott från 25 meter över målvakten och in i bortre krysset och 2-2.

Sista tjugofem ökade vi tempot en aning och började få till ett gäng bra anfall. Det farligaste såg ut att rinn ut ur sanden när Karin får en djupledsboll av ??. Hon har tre spelare som kommer med fart, hittar tyvärr ingen lucka utan håller igen. Driver in med bollen bakåt centralt slår ett instick som ser lite för brant ut till Joanna. Men på något sätt får hon en tå på bollen i duellen med målvakten, rundar henne och sätter slutresultatet 3-2.

Olivia imponerade igen men bäst idag var utan tvekan Karin. När hon kom in blev det mer fart o fläkt på alla i laget. Det var kul och se att Frida D fick göra sin debut för året, hoppas du kan få vara frisk nu och visa vilken kapacitet du har.